2777
2789
عنوان

پس انداز🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

284 بازدید | 21 پست

20 سالمه نزدیک 15 میایون بیشتر پس انداز ندارم بنظرتون کمه؟! 🤔🤦🏻‍♀️💙🤍........ ولی خب سرکار نمیرم همش از پول تو جیبی های بابام و.... اینا هست جمع کردم و کنکور ای هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادم داری تازه

آره تازه خرج هم میکنم😐وگهنه بیشتر داشتم خودمم نمیدونم چطگری این همه پول دارم😐😂🤦🏻‍♀️ولی هم پدربزرگم هم بابام بهم ماهیانه پول تو جیبی میدن

آره تازه خرج هم میکنم😐وگهنه بیشتر داشتم خودمم نمیدونم چطگری این همه پول دارم😐😂🤦🏻‍♀️ولی هم پدربز ...

خب پس خوش ب حالت 

یکی ام ازین نظر خیالش راحت باشه ی نفره

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
چطوری جمع کردی؟ آفرین من نمیدونم چطور پس انداز کنم بلد نیستم😞

من از اولش اینجوری بودم پول های مدرسم رو سه سال دبیرستان نخوردم جمع کردم همش😐شد نزدیک 2 میلیون بعد اون موقع آیفون 5 تازه اومده بود بازار بابام دیدد من جمع کردم یک میلیون گذاشت روش 3 میلیون برام ایفون خرید🤦🏻‍♀️🚶‍♀️

دمت گرم  همینکه فکر اقتصادی و پس انداز دارین عالـیه و باعث  امیدواریِ بسیار🌱🤍💫🌻 موفق باشید.

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍