2821
2789
عنوان

طلاق سخته؟

158 بازدید | 12 پست

من ۹ ساله ازدواج کردم شوهرم مشکل داشت و نتونستیم بچه دار شیم به اضافه اینکه اخلاق های خودخواهانه و زورگویانه ای داره احساساتش بسیار کمه تو دعوا بد و بیراه میگه دوست داره همیشه ریاست کنه خیلی وقت ها لجبازی میکنه ولی به جاش وضع مالی خوبی داره دست و دل بازه و کاملا منو از نظر مالی حمایت میکنه شما بودین بخاطر مسائل مادی با همچین ادمی زندگیتونو ادامه میدادین؟

اره بشین تحمل کن چون خودت بخوای طلاق بگیری و درامد داشته باشی و از اینحرفای آرمانی و فمنیستی.... باید کلی از گرگایی که تو جامعه ریختن ضربه بخوری و حرف بشنوی برا چندرغاز خواهر 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

اره بشین تحمل کن چون خودت بخوای طلاق بگیری و درامد داشته باشی و از اینحرفای آرمانی و فمنیستی.... بای ...

ولی گاهی جوری با روح و روانم بازی میکنه که میترسم مریض بشم بیماری لا علاج بگیرم انقدر با بی محلیاش و با سکوتش ازارم میده که میخوام منفجر شم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی گاهی جوری با روح و روانم بازی میکنه که میترسم مریض بشم بیماری لا علاج بگیرم انقدر با بی محلیاش و ...

عزیزم خودتو مشغول کن به کارای روزانه به فیلم دیدن یه مدت بهش بی محلی کن و به شدت به خودت برس اصلا واکنش به سرد بودنش نشون نده کافیه حسادتش رو تحریک کنی اون موقع اون دنبالت میدوه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

در صورتی طلاق بگیر که   بدونی بعدش حالت از اینی که هست بهتر  میشه  آدمای دست ودل باز ...

خسته شدم از اینکه ما زنا باید قلق بلد باشیم یعنی ادم ساکت و کم احساس میشه با پولش تحمل کرد؟

ولی گاهی جوری با روح و روانم بازی میکنه که میترسم مریض بشم بیماری لا علاج بگیرم انقدر با بی محلیاش و ...

یه کلاسی هست به نام کانال همسرداری مومنانه 

داخل ایتا 

برو مطالعه کن، شاید راه حل هایی بهت یاد داد که مشکلاتت حل شد انشاءالله. 

عزیزم خودتو مشغول کن به کارای روزانه به فیلم دیدن یه مدت بهش بی محلی کن و به شدت به خودت برس اصلا وا ...

بارها امتحان کردم اصلا انگار اینجوری تربیت شده کاملا خنثی و اروم مگر د. مورد مسائل سیاسی و اقتصادی بخواد حرف بزنه

در صورتی که شرایط طلاق نداری و اگر میتونی بیخیال رفتارش بشی و خودخوری نکنی، باهاش ادامه بده

نمیدونم شرایط طلاق یعنی چی؟ من کلا تک دخترم پدرم به اندازه ای داره منو حمایت کنه نمیدونم واقعا از بس دعوا میکنیم احساس میکنم دارم ازش بیزار میشم

بارها امتحان کردم اصلا انگار اینجوری تربیت شده کاملا خنثی و اروم مگر د. مورد مسائل سیاسی و اقتصادی ب ...

اطلاعات خودتو در بار این مشاغل ک میگی بالا ببر اینطور مردا از زنی که به شدت اطلاعات بالایی داره و مستقله و به مردا اهمیت نمیده به شدت خوششون میاد 

نمیدونم شرایط طلاق یعنی چی؟ من کلا تک دخترم پدرم به اندازه ای داره منو حمایت کنه نمیدونم واقعا از بس ...

شرایط طلاق یعنی کاملا بتونی از نظر روانی از این آدم جدا بشی و نبودش ازارت نده برای طولانی مدت. یعنی داشتن استقلال مالی ، شغل مناسب و خانواده حمایت گر. یعنی داشتن یه برنامه و هدف جدید برای بعد از طلاق.

خسته شدم از اینکه ما زنا باید قلق بلد باشیم یعنی ادم ساکت و کم احساس میشه با پولش تحمل کرد؟

اره

مجبوری.

بری تو جامعه .تنهازندگی کنی. با هزار تا بی احساس و بدذات تر باید بسازی

با همین یدونه بساز

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز