2777
2789
عنوان

ظرف شستن

171 بازدید | 17 پست

خانوما شما تو جمعی که تعداد نهایت 15 نفر باشه و از شما 2 تا دختر کوچیکتر باشن و البته ازدواج کرده باشن، ظرفا رو کی میشوره؟ 

البته شما کارای دیگ رو میکنین، منظورم بیشتر ظرف شستنه

بستگی داره اون جمع کیا باشن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تو هر مهمونی که میرم به این چیزا اصلا فکر نمیکنم هرکاری که زمین مونده باشه انجام میدم خودم ،از بچگی عادتمه 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

اگر خونه مادرشوهرم باشه من و جاری سابق. چون مادرشوهرش دختر نداره.

ولی خونه خاله و دایی شوهر باشه عروسا و دختراشون میشورن.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من معمولا تو جمع های صمیمی ظرف میشورم ، از سفره جمع کردن به نظرم بهتره

چرا 

سفره جم کردن ک اسونه😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

خانواده شوهر

نه نمیشورم نه به خاطر وجود کوچکتر از خودم کلا اجازه نمیدن من کار کنم منم اصرار به کار کردن تو جمع شون ندارم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ظرف شستن بنظرم با کوچکترین هاس...مجرد متاهل  فرقی نداره..در کل معرفتی ه...صاحب خونه به اندازه کافی زحمت افتاده..مهمونهام  باید رحم‌کنن و فقط خدمات نگیرن. این نظر منه.نمیدونم چقدر عادلانه است

ما هم توی خانواده شوهر دور همیامون شلوغه . اصلا ظرف شستن رو کم کردن شان نمیدونیم . دخترا و خانمای جوون چه متاهل چه مجرد با هم میریم اشپزخونه کمک صاحبخونه هر کسی یه کاری رو انجام میده و تموم مثلا دو نفر ظرف میشورن یکی خشک میکنه یکی خوراکیا رو بسته بندی میکنه برای یخچال . توی خانواده شوهرم فقط خانمی که حامله باشه یا بچه کوچیک داره مثلا اون لحظه گریه میکنه یا مادرشو میخواد از کمک معافه . بقیه کار میکنن و هیچ کاری برای عیچ کس عیب نیست چون فضا خیلی خودمونی و راحته

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز