2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

1335 بازدید | 30 پست

ده هفتهطبق پریودی باردارم چند رپز پیش سونو دادم گفتن پوچ فقط ساک خالی بدون جنین و کیسه زرده و فتال پل و باوجود هماتوم...حالا چندروز ذیگ سونو تکرار دارم ممکنه اشتباه کرده باشن؟؟؟؟توروخداجوابمو بدین  لکه بینی ندارم گاعی فقط دلم درد میگیره.....

دکترت چی گفت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمام نشانه های بارداری رو داری؟

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

چاره ای نیست باید صبر کنی 

اما اگر این دفعه نشد حتما پیگیری کن دلیلشو شاید یه مورذد جزئی باشه و با یه دوره داذو حل بشه

توکلت به خدا

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
سونو جای خوب برو امکان داره اشتباه باشه امکان هم داره که به مرور تشکیل بشه اما ده روز دیگه سونوگرا ...

اره اصلا گفت باید دو حای مختلف سونو بدی  اخه سونوی مطب که گفت فقط ساک میبینم فرداش رفتم بیرون جایی خوب اونم همینو گفت

سونوگرافی معتبر داخل شهرتون برو بعضیا سونوگرافیا واقعا گاون و هیچی حالیشون نیست دو بار ازشون زخم خور ...

نه من حای خوب رفتم حالا این بار جای بهتر از اون رفتم...نمیدونم من دو تا بارداری داشتم که سقط شدن ای اصلا اصلا شبیه اون دپ تا بارداریه نیس اون دوتا رپ چهارماهگی سقط شدن بخاطر نارسایی سرویکس اصلا هم درمان نکردم و ناخاسته حامله شدم

گفت تکرار کن ولی گفت که ممکن نیس اصلا حنین تشکیل شه ساک بارداریه33میلی متره پایین از 20احتمال میدن ت ...

بله بالای ۲۰ باشه جنین نبتشه میگن پوچ 

ولی محض احتیاط دوباره دو هفته بعد تکرار سونو میدن 

این فکر نکنم به لک و خون بیوفتی برا سقط 

اینو خودت باید بری دکتر زنان پیگیری کنی 

ممکنه برات دردسر بشه چون هفته ده هم هستی 

من میگم خودت برو برا سقط تا دیر نشده 

امیدوارم به زودی جاش برات پر بشه فرزند سالم و صالح 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من گاهی تهوع..کمر درد و دل درد و دل پیچه 

صبر کن پس 

براسرویکس حتما حتما زیر ۱۶ هفته برو برا درمان