2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

14تامن

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

من همش میفرستم منم دعا کنید دیشب اولین شب یلدام با کسی دوسش دارم بود اما حرفاش بهم نزد ناراحتم من خیلی صادقانه رفتم جلو اما بارفتارش دلم شکست دعام کنید دعاکنید حرفاش بزنه میدونم دوستم داره میدنم منکر کارشم نمیشم دعام کنید

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
۱۰۰ تا التماس دعا دوستان خیلی محتاج دعاتونم 

اگه بتونی همش بفرستی خیلی خوبه تواین ختما گروهی نمیدونم چرا من هروقت همش فرستادم حاجت گرفتم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

100 تا سهم من تو رو خدا حال روحیم خوب نیست برای حل مشکلم واینکه ختم به خیر بشه خیلی التماس دعا دارم ازهمگی خیلی دعام کنید یه مشکلی برام پیش اومده همش کارم گریه اس وضعیت جسمی خوبیم ندارم🙏😭

اگه بتونی همش بفرستی خیلی خوبه تواین ختما گروهی نمیدونم چرا من هروقت همش فرستادم حاجت گرفتم

۲۰۰ تا رو فرستادم ۸۰۰ تا رو میذارم امانت به دستهای کوچولوی حضرت رقیه انشاالله فردا جواب آزمایشهام خوب باشه همون موقع میفرستم برام دعا کن عزیزم 

یا حضرت رقیه بهم نظر کنین 😭

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

۲۰۰ تا رو فرستادم ۸۰۰ تا رو میذارم امانت به دستهای کوچولوی حضرت رقیه انشاالله فردا جواب آزمایشهام خو ...

انشالله حیر منم دعات کردم🤗هرچی بخوای همون 

خدا الرحم الراحمین توکلت به خدا باشه انشالله مشکلت حل بشه 🙏

بله خدا بزرگه میدونم ولی اشکام بند نمیاد از صبح کارم گریه اس تو رو خداموقع نماز و دعام کنید حال دلم خوب شه مشکلم حل شه .دلم اروم نمیشه هر کار میکنم به جز خدا کسی رو ندارم میشه هر کی دلش خواست برام یه صلوات بفرسته ممنون🙏