2777
2789
عنوان

یبوست شدیدد

236 بازدید | 21 پست

سلام بچه من یبوست شدید دارم هرکاری میکنم خوب نمیشه جتی گاهی اوقات یک هفته دستشویی نمیرم شکمم خیلی درد میکنه میرم بیمارستان 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هرچی ک به نظرتون خوب باشه خوردم گلم محمدی همه چی 

انار خوب بود که اونم دوشبه میخورم کاری نمیکنخ

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چند ماه باید خودتو ببندی به میوه و آبمیوه طبیعی هرروز حجم زیادی میوه باید بخوری مهم اینه که حجم زیاد بخوری مثلا نصف یه هندونه رو یه دفعه ای بخوری تا معده و رودت باز شه یا مثلا ۲تالیوان آب سیب طبیعی پشت سر هم بخوری

شربت منیزیم هیدروکسید بخور

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️خدایا این تو راهیم هم پسر باشه به خاطر پسرگلم که عاشق داداش کوچولوعه یه پسر باشه مثل داداش بزرگش شیرین و خوشگل و خنده رو و باهوش لطفا خدا جونم میدونم بازم رومو زمین نمیندازی و میام این متنو اصلاح میکنم دوباره مینویسم که خدایا شکرت مرسی که شد به لطف تو ۱۴۰۵/۴/۱۵❤️🙏🏻🌺خدایا شکرت میدونستم دوباره دلمو شاد میکنی مرسی که شد به لطف تو جواب سلفری اومد پسره😍 ۱۴۰۵/۴/۲۹ ❤️

اگر باردار نیستی یدونه قرص دینه سی لاکس بخر

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا