2777
2789
عنوان

مقصر منم؟؟

69 بازدید | 5 پست

بچه ها من امسال اومدم خوابگاه 

توی سوییت ۸ نفریم 

دیروز که شب یلدا بود من توی کتابخانه مشغول درس بودم وقتی اومدم توی سوییت دیدم ۲ تا از بچه هامون که خیلی ادعای دوستی میکنن نشستن و قشنگ لبو و همه چیز داشتن می‌خوردن بخدا حتی یه تعارف بهم نزدن هممون ترم یکیم بعد از چند دقیقه اومده میگه بیا آزمون فیلم بگیر منم نرفتم ولی هیچ تعارفی بهم نکردن که بیا با ما باش منم دلم گرفت 

امروز صبح من به یکیشون سلام نکردم ببینم عکس العملش چیه بخدا تا الان هیچ صحبتی با هم نداشتیم 

یعنی الان من مقصرم ؟؟یا اونا دوستای صمیمی شدن ؟

به نظرم تو مقصر نیستی اصلا خودت رو ناراحت نکن. ولی خودمونیم ها آخر بی شعور بودن و بی شخصیت بودنه ...

خیلی دلم گرفته این دخترا روابط اجتماعی شون خیلی خوبه همه باهاشون هستن اما من یه درونگرا واقعا برام سخته خوابگاه افسردگی شدید گرفتم به خاطر دوری از خانواده 

حالم خیلی بده خیلی زیاااااد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرم تو مقصر نیستی اصلا خودت رو ناراحت نکن. ولی خودمونیم ها آخر بی شعور بودن و بی شخصیت بودنه ...

بخدا من از صبح تا حالا با هیچ کدومشون هم کلام نشدم چون باهام حرف نمیزنن

خیلی دلم گرفته این دخترا روابط اجتماعی شون خیلی خوبه همه باهاشون هستن اما من یه درونگرا واقعا برام س ...

ول کن اینارو منم درونگرام ارزشش رو نداره با هر آدمی هم کلام بشی

میتونی ارتباط باهاشون رو در حد سلام و احترام نگه داری.

دیدگاه خودم اینه که واقعا واقعا بعضی از آدم ها ارزش دوستی و وقت گذاشتن ندارند.

شخصیت آدم بزرگ تر از این حرفاست.

من بهت توصیه میکنم یک دوست خوب و واقعی پیدا کنی یا با دوستای قدیمیت در ارتباط باشی.

اینطوری میتونی بهتر دوری خانواده رو پشت سر بگذاری

ول کن اینارو منم درونگرام ارزشش رو نداره با هر آدمی هم کلام بشی میتونی ارتباط باهاشون رو در حد سلام ...

مرسی قربونت برم بابت نظرت خیلی خوب بود 

چشم حتما❤️❤️❤️❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز