2777
2789
عنوان

وام ویپاد

471 بازدید | 10 پست

بچا کسی تاحالا وام یه تومن ویپاد گرفته؟؟؟( بانک پاسارگاد)

تا چه مدت بعد میشه برگردوند مبلغ رو؟؟؟ تمدید مهلت پرداخت که زده۳ بار..منظورش ۳ روز هست؟؟؟

چجوریه

بانک پاسارگاده وام فوری میده از سقف یک تومن تا ده تومن ضامن هم نمیخواد تو خود اپلیکیشن درخواست میکنید و انی واستون واریز میشه 

یه خوبی دیگه ای هم که اظافه کرده دعوت از دوستانه شما میتونید کد دعوت منو بزنید هم من هدیه دریافت کنم هم شما 

ارسال کارتتون هم درب منزل رایگانه با زدن کد دعوت

کد دعوت من LVSSXF

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای مرحله اول یه تومنیش 

اول باید یه تومن بذارید بعد یه تومن هم وام میده میشه ۲ تومن 

فقط هم میتونید خرید اعتباری کنید یعنی کارت بکشید یا خرید اینترنتی 

قسط یه تومنیش رو نمی‌دونم اما بالای یه تومن رو میشه قسط بندی کرد تو ۴ قسط داد 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
برای مرحله اول یه تومنیش  اول باید یه تومن بذارید بعد یه تومن هم وام میده میشه ۲ تومن  ف ...

مرسی میدونم اینو...من الان یه تومن گرفتم...باز پرداختش کی هس؟؟؟ زده۲۶ دی ماه...یعنی یکماهه هست؟؟؟ تمدیدی که زده ۳ بعنی چی؟؟؟۳ماه یا ۳هفته؟؟

بله ۲۶ دی ماه باید برگردونید

اونکه گفتید رو نمی‌دونم 

فقط می‌دونم شرایط اقساطی داره ۴ ماهه

وای نمی‌دونم برای یه تومن هم فعالیت یا نه 

من مرحله ۷ میلیونیشم

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
بله ۲۶ دی ماه باید برگردونید اونکه گفتید رو نمی‌دونم  فقط می‌دونم شرایط اقساطی داره ۴ ماهه و ...

سلام عزیزم، همونروز که وام رو تسویه می کنی می تونی وام بعدی رو درخواست بدی یا  زمان مشخصی داره؟