2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دندونام ۵ سال بود کامپوزیت بود

مرداد ریمو کردم مجدد کامپوزیت کردم

راضیم

دکتر خوب و بامهارت

مراقبت بعد

این دوفاکتور مهمه

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

سلام من انجام دادم راضی ام ولی باید مراقبت کنی ازش

مراقبتهاش همون نخ و مسواک روزی چند بار و چیز سفت نخوری؟اگه بعد چند سال خسته شیم ریمو کنی دندان اصلی خودمون بدرد میخوره یا نه همیشه دیگه باید کامپوزیت بشه؟

من دندونام ۵ سال بود کامپوزیت بود مرداد ریمو کردم مجدد کامپوزیت کردم راضیم دکتر خوب و بامهارت مر ...

اسم دکترتون و میگید لطفا،چه برندی زدین؟دندوناتون نامنظم بود که زدین یا فقط واسه زردی؟ببخشید دهان بو نمیگیره؟

اسم دکترتون و میگید لطفا،چه برندی زدین؟دندوناتون نامنظم بود که زدین یا فقط واسه زردی؟ببخشید دهان بو ...

اسم دکتر رو اجازه بدید خصوصی بگم ، درخواست بدید ، ک برداشت نکنن تبلیغه.

برند کاریزما

دندونام نامنظم بود بله ، دندان ۱ رو از دست دادم و امکان ایمپلنت نداشتم لثه مناسب نبود ، در نتیجه با کامپوزیت پوشونده شد‌.

اگ دندانپزشک طوری کار کنه ک بین دندان ها فاصله باشه و نچسبه بهم و بشه نخ دندان کشید و بعد وعده های غذایی مرتب مسواک بزنید بو نمیگیره عزیزم

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

سلام من انجام دادم راضی ام ولی باید مراقبت کنی ازش

شما چند ساله امجام دادید ،اسم پزشک و برندی که زدید و میگید،مینای دندون تراشیده میشه؟دندون اصلی از بین میره؟

لبخندت، زیباترین امضای توست!

کامپوزیت، لمینیت و روکش دندان با بهترین کیفیت و قیمت مناسب

با ما لبخندی طبیعی، درخشان و ماندگار داشته باش!

مشاوره رایگان، طراحی لبخند متناسب با فرم صورت

توسط تیم متخصص در محیطی حرفه‌ای و مطمئن

برای مشاوره و نوبت‌گیری: 📞 ۰۹۹۰۳۶۷۷۷۹۴

آیدی اینستاگرام: @Dr_beautydental

زیبایی لبخندت رو به حرفه‌ای‌ها بسپار!