2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا هست

من لیزر برا موهای زائد بدن میرفتم چشمام ضعیف شد.اصلا برا چشم لیزر هوب نیست.من برا سیاهی اکثر کرم دورچشمارو امتحان کردم. فقط بیواکوا برا سیاهی خیلی خوب بود. یعنی خیلیا تاثیر دیدن. ولی برا چروک بی‌تاثیر بود

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
من پس فردا نوبت دکتر پوست دارم هرچی گفت بهتون میگم فکر کنم فیلر مناسبه نمیدونم

دختر عمه منم سیاهی دور چشم داره خودش میگه مایعات و سبزیجات که مصرف میکنم خیلی خیلی تاثیر داره تو کمرنگ شدن  نداشتن استرس و خواب کافی هم تاثیر داره.  اینا رو رعایت کنید خوب میشه 

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
من لیزر برا موهای زائد بدن میرفتم چشمام ضعیف شد.اصلا برا چشم لیزر هوب نیست.من برا سیاهی اکثر کرم دور ...

لیزر مو با بقیه لیزرها فرق دارنا

خب دستگاه لیزرتو عوض کن اگه واست خوب نیس

بعدش مگه صورتتم لیزر میکنی؟

لیزر مو با بقیه لیزرها فرق دارنا خب دستگاه لیزرتو عوض کن اگه واست خوب نیس بعدش مگه صورتتم لیزر میک ...

بله موههای پشت لب و چانه لیزر کردم چون عینک مخصوص هم نزده بود رو چشمام تاثیر بد ،گذاشت.

بیو آکوا از کجا خریدین ؟ میشه آنلاین خرید ؟

من از،یه پیجیده خریده بودم. دیی کالا هم،داره. ولی برام نفرستادن گفتن تموم شده.قیمتش هم مناسبه.قبل خرید استعلام موجودی بگیر