2789
عنوان

دوازدهمی ها

192 بازدید | 14 پست

یکی از معلم هامون به ما می‌گفت من مدرسه دیگه هم درس میدم مدیر صدا زد ما معلم ها رو گفت تا عید سعی کنید تموم کنید به خاطر کنکور بچه ها ولی مدیر شما این اجازه رو نمی‌ده 

خیلی اذیت میکنن از شنبه امتحان ترممون شروع میشه بعد هفته اول امتحانا مدرسه دایره یعنی هم امتحان ترم اول بدیم هم مدرسه بریم بعد شنبه هم باید امتحان ترم اول بدم هم تکلیف معلم ها هم کنفرانس گروهی داریم دیگه حالم داره بهم میخوره

تازه اومدن پنجشنبه ها هم تقویتی گذاشتن 😑

من به دوستام میگن تعجب میکنن اونا حتی بعضی هاشون امسال به خاطر کنکور مدرسه هم کمتر میرن یا اینکه قرارها تا عید درسشون تموم بشه

نمی دونم والا

ما پارسال خودمون بعد عید نرفتیم باید هماهنگ کنید  نرو بابا هیچ کاری نمیکنن

همون دیگه حالم از مدرسم بهم میخوره دیگه 

اصلاً اجازه همچین کاری نمیدن

تو کدوم مدرسه همزمان با امتحان ترم کنفرانس میدن ، دعا حفظ میکنن ، تکلیف آماده میکنن ؟

کلاً درک ندارن می‌خوام گریه کنم انقدر حرصم دادن هر روز از سر درد ضجه می‌زنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون دیگه حالم از مدرسم بهم میخوره دیگه  اصلاً اجازه همچین کاری نمیدن تو کدوم مدرسه همزمان با ...

میدونم عزیزم

تقریبا تمام مدارس ایران همینن عزیزم

حرص نخور

ما پارسال بچه هامون به قرص ضد استرس کارشون کشیده بود که اشتباهه

من دمنوش سنبل الطیب با زعفرون میخوردم برام معجزه بود

آرامش داشته باش با خداهم زیاد حرف بزن

به جایی هم رسیدید درساتون تموم شد نرید بابا هیچ کاری نمیتونن بکنند

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
میدونم عزیزم تقریبا تمام مدارس ایران همینن عزیزم حرص نخور ما پارسال بچه هامون به قرص ضد استرس کار ...

درسای ما رو تا آخر سال تموم نمیکنن همه مدارس به معلم ها میگن تا عید تموم کنید اینا میگن حق ندارید تا  عید تموم کنید😭😭😭💔💔

من چیکار کنم آخه 

درسای ما رو تا آخر سال تموم نمیکنن همه مدارس به معلم ها میگن تا عید تموم کنید اینا میگن حق ندارید تا ...

عزیزم آروم باش

امسال واقعا آرامش برات مهم و تعیین کننده برنده است

اروم باش بعد نمیدونم رشتت چیه ما تجربی بودیم آخرهای درسامون راحت بود خودمون میخوندیم

عزیزم آروم باش امسال واقعا آرامش برات مهم و تعیین کننده برنده است اروم باش بعد نمیدونم رشتت چیه ما ...

آرامشمو ازم گرفتن دیگه فقط می‌خوام تموم بشه این همه با وجود مشکلات مالی برای کنکور هزینه کردم افتادم تو یه مدرسه که کلاً با کنکور مشکل دارن با دانش آموزایی که برای کنکور میخونن لج میکنن همزمان با امتحانات ترم مدرسه دایره نمی‌دونم چطور اجازه میدن همچین چیزی رو💔

دعا رو هم زوری باید حفظ کنیم آخه؟

من خودم آدم معتقدی ام با همین دعا ها آرامش میگیرم اما الان همزمان با امتحان ترم من چطور دعای طولانی رو حفظ کنم آخه 

آرامشمو ازم گرفتن دیگه فقط می‌خوام تموم بشه این همه با وجود مشکلات مالی برای کنکور هزینه کردم افتادم ...

میفهممت

با خدا خیلی حرف بزن

حرفات توی یه دفتر بنویس با خدا حرف بزن بعد برو سراغ درسات مطمئن باش خدا کمکت میکنه

مطمئنم آرامش داشته باشی موفق میشی کسایی هم که بهت ظلم میکنن بسپر به خدا از خدا براشون طلب هدایت کن💖

استغفارم خیلی کمکت میکنه❤️

ممنونم ازتون🙏🏻🌷 برام دعا کنید 💚🥺

خواهش میکنم💖

حتماً ، میگذره سخت و بد میگذره مهم اینه با آرامش و شادی خودت بگذره ، آرزوی موفقیت دارم از صمیم قلبم برات😘

شتت  با این وضع بیخیال کنکورم بشی ب نهاییا نمیرسی ینی چی هم مدرسه هم امتحان😐 زنگ بزنید ادار ...

همین الان اعصابم خورد بود لیوان از دستم افتاد شکست نشستم دارم عین بچه ها گریه می‌کنم سرمم تیر می‌کشه میترسم امتحانمو گند بزنم 😭😭

تکلیفارو هم انجام ندم معلما بهم فشار میارن بعد حالم بد میشه😭😭💔

شتت  با این وضع بیخیال کنکورم بشی ب نهاییا نمیرسی ینی چی هم مدرسه هم امتحان😐 زنگ بزنید ادار ...

سر هزینه های کنکور انقدر از بابام حرف شنیدم بعد اینا نمیزارن درس بخونم از ترس اینا کتاب تست نمی‌برم مدرسه جزوه نمی‌برم ببینن لج میکنن 😭💔

همین الان اعصابم خورد بود لیوان از دستم افتاد شکست نشستم دارم عین بچه ها گریه می‌کنم سرمم تیر می‌کشه ...

فدای سرت

آؤوم باش خودتو درگیر نکن

نرو مدرسه !

مهم نمرات برگته ،اینا فوقض انظباط و مستمرو کم کنن 

هرچند تو ترم دوم برات بیشتر مهمه

🌤 ࣪ ִֶָ

سر هزینه های کنکور انقدر از بابام حرف شنیدم بعد اینا نمیزارن درس بخونم از ترس اینا کتاب تست نمی‌برم ...

هزینه ها خیلی زیاد شده )

ولی میگذره 

تو الان خودتو ناراحت کنی فقط به درست آسیب میزنی

🌤 ࣪ ִֶָ