2789

گوشیتون شیائومی هست؟

ربطی به ویروس نداره احتمالا اجازه دادید تو اعلانات مرورگرتون براتون نبلیغات ارسال کنند دسترسی اعلانات مرورگرتون رو ریست کنید دیگه نمیان

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گوشیتون شیائومی هست؟ ربطی به ویروس نداره احتمالا اجازه دادید تو اعلانات مرورگرتون براتون نبلیغات ار ...

اعلانات هم مسدود کردم ولی منظورتون از ریست مرورگر و دقیق متوجه نمیشم

اعلانات هم مسدود کردم ولی منظورتون از ریست مرورگر و دقیق متوجه نمیشم

گوشی های شیائموی به دلیل ارزان بودن و... برای جبران در آمدشون تبلیغات اجباری دارن راه های حذف تبلیغات هم تخصصی هست یکم 

بستگی داره کجا تبلیغات میاد نوار اعلانات؟

وقتی از سایتی بازدید میکنید یه اعلام میفرسته که اجازه بدید دسترسی داشته باشم به ارسال پیام های نبلیغاتی و اعلان و اخبار و... باید بزنید نه به همه سایت ها باید بگید نه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
گوشی های شیائموی به دلیل ارزان بودن و... برای جبران در آمدشون تبلیغات اجباری دارن راه های حذف تبلیغا ...

میشه لطف کنید راهنمایی کنید کجای گوشی بابدبرم و ریست کنم اون چیزی ک گفتید رو

برای من یهو ی بازی ظاهر میشه رو صفحه

اول اگه بوکمارک های مهمی ندارید در مرورگرهایتون همه داده های مرورگراتون رو پاک کنید تا. دسترسی سایت ها به اعلانات قطع بشه

انجام دادم این مرحله رو

برید ستینگ بعد Passwords & securityبرید بعد Authorization & revocation بازش کنید و msa رو غیر فعال کنید

برید ستینگ بعد Passwords & securityبرید بعد Authorization & revocation بازش کنید و msa رو ...

راه دیگه هم توصیه های تبلیغاتی رو باید قغیر فعال کنید

برید تنظیمات بعد Passwords & security بعد Privacy بعد Personalized ad recommendations خاموش کنید

مرسی ازشما الان انجامشون میدم

برنامه های تبلیغاتی هم پاک کنید

راه های غیر فعال کردن تبلیغات شیائموی هست انجام بدید جواب نداد میمونه آخرین راه تغییر رام
https://www.technolife.ir/blog/حذف-تبلیغات-در-گوشی-شیائومی/

والا جواب نداد... تغییررام یعنی چب

امکان نداره جواب نده اگه مربوط به شیائومی بود برطرف میشد

اول دیتای همه مرورگر هاتونو مثل کروم و شیائومی و مرورگرهای دیگه ای که استفاده کردید رو از تنظیمات برنامه ها و پاک کردن داده بزنید یا ببرید بیرون برسی کنند جواب نداد تنظیمات کارخانه بزنید

تغییر رام هم چند نوع هست

برگشت به نسخه قبلی اندروید

نصب نسخه اندروید اروپا یا هند یا جهانی

نصب نسخه خام اندروید