2821
2789
عنوان

یلدایی اولم 🥺

296 بازدید | 28 پست

من شب یلدای اولم بود اینم بگم قبل تاپیک زدم که مادرشوعرم اصلا به روی خودشون نیاوردن ....

البته کلا برای همه عیدا و عید نوروزم این جوری بودن....

حالا دیشب شوهرم اومد خونه ما .... ما تدارک دیده بودیم دور هم باشیم ...من گفتم خواهرشوهرم که مجرده و چند روزی هست از دانشگاه اومده شهر خوذمونم بیاد .... با اونا یه جعبه شیرینی و یه ظرف فرستاده مادر شوهرم .... و خواهر شوهرمم به کارت هدیه داد....ولی من  واقعا برام ارزش نداشت و ناراحت شدم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودت با شوهرت برو پالتو چکمه هرچی دوس داری به سلیقه خودت بخر

فقط نگو چون برام یلدایی نیاوردید میخوام بخرم و فلان، برید بیرون بعد بگو انقد دلم پالتو میخواد یا پشت ویترین مغازه ها ببین برو داخل برات بخره

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
باید پدر شوهر و‌مادرشوهرتم دعوت میکردی خب ک برات بیارن، دعوتشون نکردی انتظار کادو هم داشتی

دعوت کردم .... گفتن می‌خوان برن خونه مادربزرگ شوهرم و نیومدن.... بعدم اونا خودشون باید از چند روز قبل بگن که می‌خوان یلدایی بیارت

خوب اونجوری شما هم باید مفصل پس میبردید فرداش  

نه خیلیا رسم ندارن فرداش ببرن، ظروفشون رو میدیم داماد مثلا ببره، یا به گلی چیزی میزارن داخلش و میبرن، بعد که عروسی کردن برای داماد یلدایی خونه ی خود عروس داماد میبرن

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792