2821
2789
عنوان

سرد شدن دوست

130 بازدید | 12 پست

بچه ها با دوستم ۱۲سال بودم یهو پولدار شد ماشین کارخونه وخونه همه چی گیرش اومد یه دوست پسر پولدار گیرش اومد تا من زنگ زدم گفت این خط واگذار شده ار خط دیگه ز زدم دیدم صدا خودشه تا گوشیو گرفتم قطع کرد پیام داد بهت ز میزنم دیگ نزد ک نزد ب نظرتون چیکارکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا کنه میشی ولش کن منم ی دوست دارم کنه ست نمیدونم چیکار کنم ولم کنه

کنه نشدم خواستم ببینم چرا دوستی تموم کرد همین و بس آخه آنکسی بود ک تو نداریاش همش سمتم بود حالا ک رفت بالا منو یادش رفت

کنه نشدم خواستم ببینم چرا دوستی تموم کرد همین و بس آخه آنکسی بود ک تو نداریاش همش سمتم بود حالا ک رف ...

ربطی نداره 

اون موقع بودنتو دوست داشت الام ن

همه رابطه ها تاریخ انقضا دارن بخصوص دوستی

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
ربطی نداره  اون موقع بودنتو دوست داشت الام ن همه رابطه ها تاریخ انقضا دارن بخصوص دوستی

اره واقعا گل گفتی من خیلی احساسی واسه من تاریخ انقضا نذاره قلبم مهربونه فک میکنم همه مثل منن ببخشید ۱سوال شما چرا دوست نداری بادوستت باشی؟

اره واقعا گل گفتی من خیلی احساسی واسه من تاریخ انقضا نذاره قلبم مهربونه فک میکنم همه مثل منن ببخشید ...

بالغ نیست

ببین بعد ۲۰ سالگی باید ادما مواظب رفتارشوت باشن 

این ادم هنوز بچه موندا با ۲۵ سال سن

میخواد همه چیه منو بدونه

بشددت حسوده جوری ک حتی نشون میده 

و خیلی خبیث 

خلاصه گنده گنددد

چندین بار گفتم نمیخوام بهم پیام بدی زنگ بزنی بیایی خونمون 

از رو نمیره ک نمیره 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
100 در 100 

انقدر دلم براش تنگه الان ۵ ماه ن دیدمش ن صداشو شنیدم هر شب باتمام خاطراتش گریه کردم خیلی دلش سنگه ک با پول عوض شد ک بااومدن ۱پسر عوض شد من دیگ غلط کنم دوست پیدا کنم بدجور ضربه خوردم حداقل انتظار داشتم موقع رفتن خداحافظی کنه و بره 

بالغ نیست ببین بعد ۲۰ سالگی باید ادما مواظب رفتارشوت باشن  این ادم هنوز بچه موندا با ۲۵ سال س ...

من مثل دوست شما نیستم اون کنه هست من فقط بخاطر اینکه بدونم چرا الکی پیام داده ک خط واگذارشده پیگیر بودم تادیدم صدای خودشه قطع کردم و از اون داستان ۵ماهه میگذره من خودم فخر نمی‌فروشند خیلی چیزا ب لطف خدا داشتم از اولش حتی به زبون نیاوردم ک فلان چیزو دارم گفتم نکنه دلش بشکنه بگه دوستم چقدر فخر میفروشه اونایی ک ندارن یهو ب یه جا میرسن هوایی میشن تازه ب دوران رسیده ان

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792