2777
2789
عنوان

خواهرم. برای همه چیز چک میشه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار به چک کشیدن ندارم ولی چیزایی که آدم نیاز داره مجبوره بخره نمیتونه پولشو جمع کنه باهاش ماشین بخره مثلا نمیشه خوراک و پوشاک و اینارو نخرید

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
پونصد میلیون کلاه به کلاه کرده پاس کرده تموم شده

خب باهاش حرف بزن بگو اینقدر چک الکی نکش دردسر میشه برات 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
چرا میترسه

چرا نترسه!

دخترش خیلی اهل جادو جمبله ما سمت این‌چیزها نمیریم فقط این دختر خل و چل از آب درآمد 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یبار رفته بودم تو خونشون به عنوان مهمون بعد خودش رفته بود سرکار خونه تنها بودم دیذم بیستا طلسم تو اش ...

میزبان سرکار بود بعد تو مهمان بودی

عاشق دلیل تعلیقمم 🌈 همون ماهاگونی سابقم❤️
کار به چک کشیدن ندارم ولی چیزایی که آدم نیاز داره مجبوره بخره نمیتونه پولشو جمع کنه باهاش ماشین بخره ...

نه بخره اما میتونست یه چیز ارزشمند مثل خونه یا زمین بخره

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
میزبان سرکار بود بعد تو مهمان بودی

😂😂😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بیست تا طلسم و ورد

رو کاغذ مینویسن طلسم میکنن چجوریه🙁بگو خیلی شک میکنم‌تو خونمونم باسع

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .
چرا نترسه! دخترش خیلی اهل جادو جمبله ما سمت این‌چیزها نمیریم فقط این دختر خل و چل از آب درآمد 

یا خدا تا حالا طلسم هم ازش پیدا کردید؟

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
2790
2778
2791
2779
2792