2777
2789
عنوان

کیا مثل منن و هدفی ندارن تو زندگی؟؟

312 بازدید | 21 پست

من صبح ک از خواب پامیشم ب بچهام میرسم و همش پای گوشی ام،نمیدونم چکارکنم؟؟از روزمرگی خستم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

من دارم ول همین روش زندگی و در پیش گرفتم با این تفاوت ک جای رسیدن ب بچه ها کارای دانشگاه و انجام میدم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس خطاطی یا گلدوزی آنلاین برو 

نمیتونم.بچه کوچیک دارم ی سال و پنج ماهشه،کسی رو ندارم بگیرش واسم،شوهرمم ی شهر دیگست

منم همینم  معلمم ۳روز در هفته میرم مدرسه و برمیگردم خونه  و کارهای تکراری

من خیلی تو زندگیم اشتباه کردم،شوهرم بادروغ اومد جلو،نزاشت برم سرکار و ادامه تحصیل بدم،منو گذاشته تو یه چهاردیواری با دوتابچه،ازصبح پامیشم دنبال بچها و ریخت وپاششون و کاراخونه تاشب،بعدم کسی نزدیکم نیست شوهرمم رفته ی شهر دیگ سرکار

من خیلی تو زندگیم اشتباه کردم،شوهرم بادروغ اومد جلو،نزاشت برم سرکار و ادامه تحصیل بدم،منو گذاشته تو ...

اوه چقدر بده شرایطتت

عزیزم میتونی بچهاتو ببری پارک 

شهر بازی

تنوع ایجاد کن هم واسه خودت خوبه هم بچهات

یه کلاس انلاین شرکت کن یه چیزی یاد بگیر 

اینجوری هم خودت هم بچهات افسرده میشن

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
اونم یه تکراره،اصل این که کاری که دوست داری انجام بدی من هم فقط وقتهایی که قلاب بافی میکنم حس خوبی د ...

درسته میفهممت،هرچی تکراری شه ادمو خسته میکنه

اوه چقدر بده شرایطتت عزیزم میتونی بچهاتو ببری پارک  شهر بازی تنوع ایجاد کن هم واسه خودت خوبه ...

پارک نزدیکم نیست عزیزم،هواسرده وسیله هم ندارم ببرمشون،کلا زمستون و پاییز من دلم گرفته و اوضاعم داغونه،باز بهار و تابستون هواگرمه بهتره

پارک نزدیکم نیست عزیزم،هواسرده وسیله هم ندارم ببرمشون،کلا زمستون و پاییز من دلم گرفته و اوضاعم داغون ...

اخی الهی

منم پاییز و زمستون افسردم

فک کنم شما هم متولد تیر یا تابستون باشی ک اینجوریی؟

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه