2777
2789
عنوان

گربه چند ماهه..🥺💓

171 بازدید | 21 پست

دوستان توی تاپیک قبلیم تعریف کردم گربه گم شده بود یا مادرش ترکش کرده نمدونم بر حال گربه ی خیابونی نیست خیلی کوچیکه معلوم هست گم شده .. 

بهس میخوره نژاد دار باسه فرق داره با گربه های خیابونی... 

میگم  به نظرتون اسمشو چی بزارم..؟ 

عکسشم بزارم...؟( البته تو تاپیک قبلی هست) 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر قشنگه....

ممنونم گلم لطف داری.. طفلکی گم شده بود دلم خیلی براش سوخت گفتم هوا سرده پدرم اوردس خونه...🥺❤️

ممنونم گلم لطف داری.. طفلکی گم شده بود دلم خیلی براش سوخت گفتم هوا سرده پدرم اوردس خونه...🥺❤️

واای خیلی نازه 

انگار از این نژاد داراست

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
واای خیلی نازه  انگار از این نژاد داراست

ممنونم گلم لطف داری چشات قشنگ میبینه..🥺❣️

اره پدرم میگه یکم با گربه های خیابونی فرق داره .. چطوری باید بفهمم گربه ی نژاد داره یا نه..؟

خیلی کار خوبی کردی، خدا خیرت بده. 

طفلک حیوان ها تو این سرما خیلی گناه دارند.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
منم چند وقت پیش توی پارک یه گربه دیدم به نظرتون نژاد داره🤔

چه نارهع...💓

والا گلم نمدونم منم گربه خودمو نمدونم نژاد داره یان ..😅

ممنونم گلم لطف داری چشات قشنگ میبینه..🥺❣️ اره پدرم میگه یکم با گربه های خیابونی فرق داره .. چطوری ...

من ی مدت توی دیوار سرچ میکردم واسه خرید گربه اینارو میدیدم فک کنم نژادش پرشینه 

بازم میخوای توی شیپورو دیوار سرچ کن اونایی که تو کار خریدو فروش گربه ان عکسشو بفرست براشون بهت بگن چه نژادیه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
خیلی کار خوبی کردی، خدا خیرت بده.  طفلک حیوان ها تو این سرما خیلی گناه دارند.‌

اره بابا این طفلکی هم کوچیکه همم بچه ... دلم خیلی براش سوخت گفتم هم اینکه ممکنه گربه های دیگه اذیتشش کنن همم ممکنه بچه مچه های کوچیک بهش سنگ اینا برت کنن و اذیتش کنن همم ممکنهه سرما بخوره توی این هوای سرد...🥺

من ی مدت توی دیوار سرچ میکردم واسه خرید گربه اینارو میدیدم فک کنم نژادش پرشینه  بازم میخوای تو ...

چشم ممنون ..❣️