2789

اکسم بود یادش بخیر 

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بود درامدش؟

اره ی شاسی بلند داشت یدونه ۲۰۶ ام داشت 

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              
اوع مای گاد همه رو از ترید داشت یا باباش خر مایع بود

ن باباش پولدار نبود خودش خیلی زرنگ بود متولد ۷۹ بود تازه 

ن باباش پولدار نبود خودش خیلی زرنگ بود متولد ۷۹ بود تازه 

دوسپسر منم ترید میکنه ولی خب اون تازه ی ساله شروع کرده،اون احتمالا کارای دیگم میکرده

خسته تر از خسته:/
استاپ لاس ن نذاشتم،پولم کم بابا،سنتی دارم یود میگیرم،ی ربع

خب اشتباه اولت همینه

بدون استاپ لاس سرمایتو باد میبره

بدون استراتژی فقط ضرر میدی

پکیج و دوره ضبط شده هیچ کمکی بهت نمیکنه

دنبال منتور شیپ باش مربی 

خب اشتباه اولت همینه بدون استاپ لاس سرمایتو باد میبره بدون استراتژی فقط ضرر میدی پکیج و دوره ضبط ...

دوسپسرم خودش میکنه اینکارو ۸الا اون اندکی راهنماییم میکنه،اما با پول کم استاپ لاس واقعا بد،چون من دارم سنتی سود میکنم

خسته تر از خسته:/