2777
2789

خدا تو این همه مشکلالالااااات این ادمو چرا اصلاح نمیکنی ای خدای منتنننن قبلا تاپیک زده بودم که همش میگه از شما بمیره بیام خوب نهار میدین پذیرایی میکنین ده بار بهش با ملایمت گفتم دل آدم میشکنه مگو هی میگه بیست ساله شما ازتون میمیرن  راستم میگه اونا هیچ کسی ازشون نمرده بیست ساله حتی دیرهاشون اما از خیلی هی میگه بمیرین بیام نهارنونو بخورم خوب خرج میدین 😭😭😭😭😭الانم بچه خواهرم بیمارستان امدم خونه مادربزرگم بخوابم شب برم  همراه آمده میگه با خنده هر هر نمرد نهار بدین 

خب چرا رهاش نمی کنی

حرف نزن باهاش

یه مدت محل نذار 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا رهاش نمی کنی حرف نزن باهاش یا مدت محل نذار  

اصلا من بهش ده بار گفتم تو نذری تو مراسم هیچی راهت نمیده الانم دم در دیدم از بیمارستان امدم اصلا نگاهش نکردم. همسن طور گفت منم امدم تو

اصلا من بهش ده بار گفتم تو نذری تو مراسم هیچی راهت نمیده الانم دم در دیدم از بیمارستان امدم اصلا نگا ...

یه مدت که چیزی نگی خسته میشه مطمئن باش

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین یه دعایی برای چشم زخم بخون 

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
وای چقد تاپیک میزنی راجب این دختره فقط ۳ بارشو من دیدم! بنظرم شما مشکل داری خیییلی حساسی یا وسواس فک ...

من جایی نمیبینمش همه چیز تموم شده بود الان از بیمارستان امدم خونه بخوابم خوب اون عین سگ وله همیشه دم در خونه میشینه چیکار کنم خونه نرم