2777
2789
عنوان

توروخدابیایین

413 بازدید | 34 پست

خانما ی سری صحبت زگیل دست و گردن بود باهمسرم ک گفت پماد اسیکلوویر خوبه چون ضد ویروسه تو نت ک سرچ کردم مخصوص تبخال تناسلی و زگیله تناسلیه اخه همسرم ازکجا میدونست اسم این پماد...این بگم ک سه سال پیش بیماری ژنتیکی گرفت ک‌دراثراسترس بود بنام لیک پلان ک دهنش و بذنش و ...درگیرشد من وسواس داشتم و فک میکرذم زگیلی چیزیه کلی ازمایش دادیم منفی بود و دکتراهمه گفتن لیکن پلانه ک داروهم بش دادن و بهترشد...اما حالا میگم نکنه اونا زگیل بودن و هکسرم دزدکی من این پماد استفاده میکرده اخه ازکجا میدونست این پماد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پزشكم البته خانم نيستم اسيكلوير ضو ويروس هست اما روي زگيل موثر نيست بيتر برا تبخال تناسلي و تبخا ...

ممنونم برای جوابتون...نمیدونم استرس ذارم ک چراهمسرم میدونس اسم این پماد رو... ی سوال دیگم میتونم بپرسم؟؟ منونکلئوز بیماری بدیه؟؟ راه انتقالش ازراه بده؟؟

مونونوكلئوز يه ويروسه كه علائمش مثل سرماخوردگيه اما گلودرد شديد داره كه طول ميكشه بيماري بدي نيست اما تو يكسري ممكنه باعث بزرگي طحال بشه كه بايد مريضو تحت نظر گرفت انتقالش از طريق تماس با بزاق فرد الوده اس بيشتر تو سناي پايين ديده ميشه به اسم بيماري kissing هم شناخته ميشه

مونونوكلئوز يه ويروسه كه علائمش مثل سرماخوردگيه اما گلودرد شديد داره كه طول ميكشه بيماري بدي نيست ام ...

ممنونمممم..همسرمن دوسال پیش ی ازمایش کلی دادن ک این ویروس ای بی وی براشون مثبت شد بدون هیچ علایمی من تو نت ک سرچ میکردم چیزای بدی بود و فک میکردم ازراه بد منتقل شده زندگیم پاشید سر این موضوع

واااي چرا أين قدر شماها حساسيد اين بيماري ميتونه مثلا با خوردن إز يه ليوان مشتركم منتقل بشه ببينيد به جاي اينكه وقت و حوصلتونو سر أين بذاريد كه شوهرتون جيكار ميكنند عشق بياريد تو خونه تنوع بديد به زندگيتون

واااي چرا أين قدر شماها حساسيد اين بيماري ميتونه مثلا با خوردن إز يه ليوان مشتركم منتقل بشه ببينيد ب ...

چی بگم والا پیش ی دکتر عمومی بردیم ازمایش رو ب من گف برو مشاور خانواده تا دید جوابو😐😐زندگیم پاشید اصن چون تو نتم سرچ کردم ک هرپس هست و...کلا داغون شدم

يعني جدا شديد!؟

ن تامرز طلاق رفتیم برگشتم اما چ برگشتنی بخاطر تلافی ک من ابروشو بردم رفت توی ی ربات چت ناشناس شروع کرد ب چت کردن تامن فهمیدم ..ینی برخلاف اعتقاداتش ک انقد سرسخت و چشم پاک بود ی کاری کرد ...دکترم رفتم چن تا میگفتن ن مشکلی نیس بچه هام مبتلا میشن ولی من چون میخوندم‌راه انتقالش از نزدیکی هم هست و هم ازبپسیدن فکرم فقط اونحا گیرکرده بود.درصورتی ک شغلشم راننده جاده بود همه رستورانیم میره.وو

نه بابا منو نوكلئوز فوقش يكماهه كامل درمان ميشه چن سالتونه؟ چقدر وقته ازدواج كرديد؟

من27شوهرم35و نزدیک9سال ازدواج کردیم...ببینین من برای درمانش نمیکم متوجه منظورم نشدین من چون تو نت سرچ کردم ک بیماری ازطریق رابطه جنسی و بزاق فک کردم مثل اچ پی وی یاهپاتیته بعدا فهمیدم درموردش ک دکتراگفتن از عطسه سرفه از بزاق و این چیزام هست