2777
2789
عنوان

بیا حرف بزنیم 😂

91 بازدید | 12 پست

@1370خداهمراهتان  

چون درخواست دوستی قبول نمیکنی دیروز با اون پسره حرف زدم گفت نمیخوامت🫠

راستی سه شنبه میرم اردبیل قبل ظهر نمک ها رو میبرم میذارم سقاخونه راهت افتاد برداری❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برات کوثر خوندم لطفا اگه تونستی دعا کن معجزه شه بهش برسم دوباره خواستگاری کنن (بازگشت خواستگارم) و کسی هم مانع نشه 

خیر ببینی

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

سلام عزیزم ،قربونت برم ،توسرنوشتت هرچی باشه حتمامیرسی بهش  ،غصه نخور،ممنونم ازت ،منم ازته دلم دعات کردم ومیکنم خدا قلبتوشادکنه ،خیلی مواظب خودت باش قشنگم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
سلام عزیزم ،قربونت برم ،توسرنوشتت هرچی باشه حتمامیرسی بهش  ،غصه نخور،ممنونم ازت ،منم ازته دلم د ...

سلام عزیزم خوبی

من نتونستم برم اردبیل😭😭 

میشه وقتی رفتی سقاخونه برای من شمع روشن کنی؟

سلام عزیزم خوبی من نتونستم برم اردبیل😭😭  میشه وقتی رفتی سقاخونه برای من شمع روشن کنی؟

سلام فداتشم  چشم حتما عزیزدلم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
مرسی عشقم ببین میدونم برات زحمته کلی راه میری شماره حسابتم بده❤️ خدا مامان گلت رو بیامرزه  

هیچ زحمتی نیست عزیزم ،ازته دلم راضیم ،همون که لطف میکنی  برای امواتم صلوات میفرستی ورحمت میخوای برام خیلییییی ارزشمنده ،خداحاجت دلتوبزودی بده وخودت وعزیزانتوحفظ ورفتگانتم بیامرزه وهمیشه خداخیروخوشی برات بخواد،فرداحتمامیرم وبرات دعامیکنم وشمع روشن میکنم 😊😍😙 ده بسته نمک هم میبرم نذرکرده بودی 

هیچ زحمتی نیست عزیزم ،ازته دلم راضیم ،همون که لطف میکنی  برای امواتم صلوات میفرستی ورحمت میخوای ...

مرسی عشقم 

بخدا خیلی زحمتت میشم 

قسمت نشد بیام اردبیل 

ایشالا ماه بعد میرم منم به نیتت شمع روشن میکنم 🩷 

مرسی عشقم  بخدا خیلی زحمتت میشم  قسمت نشد بیام اردبیل  ایشالا ماه بعد میرم منم به ...

نه عزیزم هیچ زحمتی نیست 😊😙