2777
2789
عنوان

رابطه کامل در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 4582 بازدید | 96 پست
قرار بود یکسال بریم  ولی میخوایم خونه بخریم برای همین شد دوسال که دوماهش گذشته

خب خیلی نیست...ما هم دو سال عقد بودیم شب عروسی هم پریود بودم در واقع از شدت استرس جلو انداختم ...یه هفته بعد عروسی قلعه شاه پریان فتح شد😂😂😂😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز تو خوبه عقدی من نامزدمه مثلا میرم پیشش میگم دوتا شلوار پوشیدم🤣🤣میگه من از دست تو چیکار کنم تو رو با لباسای....تصور میکنم بعد تو میای میگی دوتا شلوار پوشیدم تصوراتمو بهم میزنی😁😁😁😁

۵ ماه نامزد بودیم ۲ ماهه عقدیم

خیلی ها اینجا بودن بعد رابطه طرف بیخیال عروسی گرفتن شده و هی دست دست میکرده 

بگو انشالله رفتیم سر خونه زندگی خودمون 

دوست دارم خونه خودم باشم 

فعلا امضا ندارم
۲۵ و ۲۷

سنی هم ندارید 

گفتم اگه بالای سی هستید رابطه داشته باشی...

الانم دو سال زیاده برا عقد 

بهش بگو دوس دارم شب عروسی یه هیجانی داشته باشم

رابطه داشته باش ولی ن کامل

اینم بگو از بارداری میترسم و و و 

ولی خسیس نباش براش 

🤍

اون بار اول حامله شد خوب جلوگیری هم نکرده بودم بعد دو روز و نیم تازه قرص اورژانسی خورده بود 

همون که شوهرش مخالف سقط بود؟

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟

دخترعمه من رابطه داشت

پسره هم گفته بود میخوام دبگه مطمئن باشم مال همیم(این حرف همه آقایونه)....به زور خونواده پسره روز عروسی اومدن عروس رو بردن!!!

میگفتن بکارتشو یکی دیگه زده!!پسره هم به حرف خواهراش گوش داده بود به دختره انگ ... زده بود میگفت راس میگن خواهرام تو قبلا داده بودی

عجیب بود

هزار دلیل هست ک نباید قبل عروسی تن داد به این

من بین عقد و عروسیم ۳ هفته فاصله بود،،یه هفته هم پیش شوهرم تو خونه اجاره ایمون بودم،،ولی تا شب عروسی صبر کردیم

اگه باردار شدی چی؟؟ بعد از هر رابطه ای اگه ده تا روش پیشگیری هم داشته باشین تا زمان پریود استرس داغونت میکنه،،و پسر هیچیش نیست،،اگه به اختلاف خوردین و نخاستت چی؟؟(اکثر مردها به مرور سرد میشن،وقتی ۲ سال قراره عقد باشین و این دوسال رابطه باشه چ تضمینی هست سال سوم عروسی بگیره و ولت نکنه؟!)

میدونی دو سال چقد زیاده؟؟

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
ما اصلا همچین رسمی نداریم راستش . کلا تا یک نفر و نشناسیم عقدم‌ نمی‌کنیم.امار طلاقمون هم پایینه.

داشتن رابطه در دوران عقد نه رسمه نه بایده...بلکه یه نوع تفکره ....اصلا هم منی که منکر رابطه کامل در دوران عقد هستم نمیگم بخاطر جدایی یا عدم اطمینان به طرف مقابل خانم نباید بپذیره ...بلکه معتقدم هر کاری به وقت و  زمان خودش نیکوست ... اتفاقا در خاندان ما هم طلاق خدا رو شکر آمار پایینی داره علتش هم رسیدن به شناخت لازم قبل از عقد هست و پرهیز از هر گونه شتابزدگی در برگزاری مراسم عقد