2777
2789
عنوان

رابطه کامل در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 4574 بازدید | 96 پست

چند وقت پیش یکی از کاربرا تاپیک زده بود که توعقد حامله شده خانوادشم بشدت متعصب شرایط اینم نداشت که زود ازدواج کنه آخر بچه رو سقط کرد چقد سختی کشید حالا سختی های بعدش که ناشی از سقط هم بماند

اگه خانوادت حساسن اصلا اینکارو انجام نده که اصن به استرس و نگرانیش نمی ارزه

ببین اگه فاصله تا عروسی زیاده من بودم تن میدادم ب خواستش چون شما عقدین زن و شوهرین مال همین از هم هم جدا نمیشین رابطه اتون حتی گرم تر میشع پس سعی کن با رضایت قلبی رابطه داشته باشین ولی حتما جلوگیری کنین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت پیش یکی از کاربرا تاپیک زده بود که توعقد حامله شده خانوادشم بشدت متعصب شرایط اینم نداشت که ز ...

اون بار اول حامله شد خوب جلوگیری هم نکرده بودم بعد دو روز و نیم تازه قرص اورژانسی خورده بود 

ما ۵ ماه نامزد بودیم ولی با این وجود شناختی که بعد عقد بدست میاد خیلی بیشتره ما قبل عقد فقط یرون میر ...

آره ولی کلا کسی که عقد جدا میشه مردم اینطوری در نطر میگیره که ازدواج کرده و به دید نامزد نمیبینن که ، که البته درستم میگن  اونم منظورش اینه وقتی مطمئن نیستید برا چی عقد میکنید و خودتون رو میندزدی تو دردسر  چون خیلی ها همینطوری برا شناخت عقد میکنن 

چند وقت پیش یکی از کاربرا تاپیک زده بود که توعقد حامله شده خانوادشم بشدت متعصب شرایط اینم نداشت که ز ...

ای بابا 🤦🏻‍♀️

اول زندگی بخواد با این اعصاب خوردی شروع بشه که هیچی 🤦🏻‍♀️

ما ۵ ماه نامزد بودیم ولی با این وجود شناختی که بعد عقد بدست میاد خیلی بیشتره ما قبل عقد فقط یرون میر ...

عزیزم مراسم بزن و برقص عروسی نیست که شمارو زن و شوهر اعلام میکنه ، خطبه عقد هست ، خطبه عقد یعنی شما زن و شوهر هستید و اگر راضی نباشید مهر طلاق میخوره تو شناسنامه خدابی نکرده ، عقل سلیم اول عقد نمیکنه بعد بخواد طرف رو بشناسه

شما زیر یه سقف برید هم‌چیزای جدید میبینید، اونم با این‌حساب هنوز دوره ی شناخته 

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
اون بار اول حامله شد خوب جلوگیری هم نکرده بودم بعد دو روز و نیم تازه قرص اورژانسی خورده بود 

آره درسته که مقصر خودش بوده ولی چ تضمینی هس که این اشتباهو استاتر انجام نده؟

من میگم به استرسش نمی ارزه واقعا   دیدم همینجا که دختره کاملا جلوگیری کامل کرده بوده ولی همش استرس داشت هی تاپیک میزد

ببین اگه فاصله تا عروسی زیاده من بودم تن میدادم ب خواستش چون شما عقدین زن و شوهرین مال همین از هم هم ...

ما الان رابطه داریم ولی کامل نیست طوری هست که اون ارضا بشه کسی که این وسط ارضا نمیشه منم شاید از اول عقدمون من فقط یکبار به ارگاسم رسیدم 

حرف اون اینه که اگر رابطه کامل داشته باشم این مشکل حل میشه 

ببخشید که انقدر باز توضیح دادم