2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

111 بازدید | 9 پست

بچه ها درونم پر از حرص و عصبانیته کسی که باهاش بودم بعد یکسال بهم خیانت کرد چند ماه تلاش کرد منو ب دست آورد من اوایل دوسش نداشتم تا اینقد بهم محبت کرد فکر کردم عاشقه منم عاشقش شدم ولی بعد سرد شد فهمیدم خیانت کرده تا سه ماه همش سعی میکرد منو مقصر جلوه بده آخرش اینقد اذیتم کرد تا ولش کردم .یک ماه هم نگذشت که تو بیو اینستاش زد مرید با اسم یه دختر دیگه

چه داستان آشنایی ...‌....

لعنت فقط لعنت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه داستان آشنایی ...‌.... لعنت فقط لعنت

به خدا واگذارش کردم ولی قلبم داره مبارکه انگار یه شوخی بودم براش و بس با اینکه همه خانواده و فک و فامیل دوستاش منو میشناختن😭اینم بگم طرف اختلال شخصیت مرزی هم بود اینو اواسط رابطه فهمیدم خر بودم با همه چیش کنار اومدم ولی بهم خیانت کرد.

به خدا واگذارش کردم ولی قلبم داره مبارکه انگار یه شوخی بودم براش و بس با اینکه همه خانواده و فک و فا ...

هعیییییی

بمیرم .....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خداروشکر که ازدواج نکردید عزیزم. نی نی سایت ولله که پر شده از این مسائل/: هییییی

بله ولی خیلی حرص و ناراحتی تو قلبمه تو دلم آشوبه سه روزه مثل مرده ها شدم 

بله ولی خیلی حرص و ناراحتی تو قلبمه تو دلم آشوبه سه روزه مثل مرده ها شدم 

طبیعی عزیزم. روحتون درگیر شده. امیدوارم درسی بشه و درست رفتار کنید. بخاطر روحتون هم که شده عزیزم.

گریه کنید ناراحت باشید اما برا یک هفته نه بیشتر. 

پر قدرت بلند بشید و هدف برای خودتون ایجاد کنید. زندگی داشتن ی نره غول بی شاخ دم....

البته خوبه نه بده، اما نه هر کسی!!!

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  
طبیعی عزیزم. روحتون درگیر شده. امیدوارم درسی بشه و درست رفتار کنید. بخاطر روحتون هم که شده عزیزم. ...

مرسی از هم دردیت 🥲واقعا نیاز. داشتم کسی بهم گوش بده چشم ❤️🙂