mamyreyhoon مدیر استارتر عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 251 عنوان نی نی دارا 58 بازدید | 6 پست سلام دوستان لکه لباس سفید بچه ها چجوری ببرم؟ گر تو باشـی میتوان صد سال بیجان زیستـن ،بـیتو گر صد جان بود یک لحظه نتـوان زیستن . 1402/10/01 | 12:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamyreyhoon مدیر استارتر عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 251 بساب 😂🤷♀️نرفت باید بندازی بره یا لکه برات مهم نباشه من قبلا لکه بر مینداختم خیلی خوب بود ولی محلمون انگار تخم لکه برو ملخ خورده نمیدونم داستانش چیه گر تو باشـی میتوان صد سال بیجان زیستـن ،بـیتو گر صد جان بود یک لحظه نتـوان زیستن .
mamyreyhoon مدیر استارتر عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 251 شنیدم لکه بر لباس چیکو خوبه شما خریدی؟ گر تو باشـی میتوان صد سال بیجان زیستـن ،بـیتو گر صد جان بود یک لحظه نتـوان زیستن .
pacificist عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 2666 شما خریدی؟ ن ولی قیمتشم کم نیست من تو اینستا دیدم چندتا مامانا راضی بودن استفاده کرده بودن من رو سیسمونیم نخریدم گفتم بعدا اگر لک کرد لباسشو بخرم😂
mamyreyhoon مدیر استارتر عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 251 ن ولی قیمتشم کم نیست من تو اینستا دیدم چندتا مامانا راضی بودن استفاده کرده بودن من رو سیسمونیم نخرید ... آخه لباس نوعه حیفه گر تو باشـی میتوان صد سال بیجان زیستـن ،بـیتو گر صد جان بود یک لحظه نتـوان زیستن .