2777
2789
عنوان

رژیم لیمومی

110 بازدید | 9 پست

دخترا کسی تاحالا برنامه رژیم لیمومی گرفته ؟راضی بوده؟چند دوره گرفتین وچقدرکم کردین؟بدون ورزش یا باورزش؟

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺

من گرفتم عالیه به بقیه هم پیشنهاد دادم راضی بودن،

علاوه بر کاهش وزن یه سری مشکلات دیگه هم حل میشه،

نیم ساعت پیاده روی روزانه داره،۲/۵تا۳ کیلو در هر دوره ۲۱ روزه کاهش وزن داشتم

زندگی زیباست ای زیباپسند
من گرفتم عالیه به بقیه هم پیشنهاد دادم راضی بودن، علاوه بر کاهش وزن یه سری مشکلات دیگه هم حل میشه، ...

پس تعلل نکنم وبگیرم؟من ۴دوره هم برام زیاده ...قرتی بازی دراوردم گفتم شش تامیخوام به پشتیبان😂مرسی جواب دادی عزیزم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس تعلل نکنم وبگیرم؟من ۴دوره هم برام زیاده ...قرتی بازی دراوردم گفتم شش تامیخوام به پشتیبان😂مرسی جو ...

آره اگه چیزایی که میگه رو رعایت کنی خیالت تخته تخت کاهش وزن داری

زندگی زیباست ای زیباپسند
پس تعلل نکنم وبگیرم؟من ۴دوره هم برام زیاده ...قرتی بازی دراوردم گفتم شش تامیخوام به پشتیبان😂مرسی جو ...

دوتای اضافی رو رژیم تثبیت بهت میدن بازم ضرر نکردی

زندگی زیباست ای زیباپسند
آره اگه چیزایی که میگه رو رعایت کنی خیالت تخته تخت کاهش وزن داری

سخته رژیمش؟خیلی گرسنگی داره؟

بعداینکه برنامه ای ک بهت میده چجوریه؟مثلا صبح نون و پنیر وچای 😓یامیگ صبح مثلا۲۰۰کالری....اخه من بلدنیستم کالری شماری کنم

سخته رژیمش؟خیلی گرسنگی داره؟ بعداینکه برنامه ای ک بهت میده چجوریه؟مثلا صبح نون و پنیر وچای 😓یامیگ ...

هرچی میخوای بخوری رو وزن میکنی،روزانه نیم کیلو میوه داری،شاید دو سه روز اول کمی گرسنه بشی،ولی در کل سخت نیست حتی وعده آزاد داری هرچقدر بخوای میتونی بخوری

زندگی زیباست ای زیباپسند
 هرچی میخوای بخوری رو وزن میکنی،روزانه نیم کیلو میوه داری،شاید دو سه روز اول کمی گرسنه بشی،ولی ...

مرسی گلم لطف کردی