2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خراب رنگ رو پخش کردن 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ادرار زیاد ریختیه بایددوقطره بریزی چند وقته اقدامی

ماه اول اقدامم

قبلا يكبار اقدام كردم پوليپ داشتم مانع از بارداري بود. پوليپ رو برداشتم

دكتر گفت اگر تا ٣ ماه باردار نشدي بايد بري عكس رنگي

ماه اول اقدامم قبلا يكبار اقدام كردم پوليپ داشتم مانع از بارداري بود. پوليپ رو برداشتم دكتر گفت اگ ...

بمنم گفت باید برم عکس رنگی همه چیز خوبه دیگه گفت اگه باردار نشدی عکس رنگی بگیر من میترسم یکم از عکس رنگی 

دل مرنجان
بمنم گفت باید برم عکس رنگی همه چیز خوبه دیگه گفت اگه باردار نشدی عکس رنگی بگیر من میترسم یکم از عکس ...

زن داييم رفته ميگفت اونجوري كه ازش ميترسيده نبوده

بعد از عكس رنگي هم حامله شد ،٩ سال بود توي اقدام بود

بخاطر ترس و نگراني بيجا وقت و اعصاب ارزشمندت رو خراب نكن. منم پوليپ داشتم از عملش وحشت داشتم، يك سال نازنينم بيخودي هدر شد. عمل كه كردم ديدم از به پريودي هم دردش خيلي كمتر و ساده تر بوده

زن داييم رفته ميگفت اونجوري كه ازش ميترسيده نبوده بعد از عكس رنگي هم حامله شد ،٩ سال بود توي اقدام ...

پولیپ چیه علائمش چی بود من سنو دادم فولیکول بالغ داشتم امپول ازاد سازی زدم ولی باردار نشدم الان این ماه هیچی مصرف نکردم ولی لکه بینی دارم ۷ سال اقدامممم

دل مرنجان
پولیپ چیه علائمش چی بود من سنو دادم فولیکول بالغ داشتم امپول ازاد سازی زدم ولی باردار نشدم الان این ...

پوليپ من علامت نداشت، تو سونو مشخص شد

اگر دكتر گفته برو عكس حتما برو

خيلي وقت ها گرفتگي ها باز ميشه