2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرما . 

سلام ممنون ک اومدی 

علیرضا کی میاد خاستگاریم شهریور ماه اومدن جلسه معارفه و تحقیقات هم اومدن آبان ماه کی میام پس خاستگاری؟

یه پسره هم هست مدتیه باهاش آشنا شدم اسمش علی این همشهری خودم ممکنه با این ازدواج کنم 

البته یهویی از دیشب باهام سرد شد میگه سرد شدم ولی قهر نیستم باهات ممکنه باهام خوب بشه 

با علیرضا ازدواج میکنم یا علی که همشهری خودمه؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
سلام ممنون ک اومدی  علیرضا کی میاد خاستگاریم شهریور ماه اومدن جلسه معارفه و تحقیقات هم اومدن آ ...

با عليرضا ازدواج ميكني .
يه چيزي هم بايد بدوني . رو تقويم 2 ماه خيليه . ولي در واقعيت اندازه ي يه هفته س . يعني اگر عليرضا و خانواده ش بگن رفتيم معارفه و تحقيقات هم انجام داديم . بريم كارهاي ديگه هم انجام بديم و خودمونو آماده كنيم و 2 دفته ديگه بياييم . اين 2 هفته رو تو 2 - 3 ماه در نظر بگير . چون زمان خيلي بي بركت شده . خودمونم همينجوري هستيم . يه كاري رو ميخواييم يه هفته ديگه انجام بديم ولي 1 ماه ديگه انجام ميديم . اين پسره كه همشهري تونه هم عاشق پيشه و ازدواجي نيست وگرنه اينجوري سرد حرف نميزد . وقتي ميگه قهر نيستيم مثل اينه كه يه نفر بهت بگه من با تو دوست نيستم . ولي دشمن هم نيستم . در كل يعني كاري باهات ندارم . دشمني اي باهات ندارم . يه غريبه كه تو خيابون از كنارت رد ميشه و تو رو نميشناسه آيا با تو قهره ؟ نه . همشهري تونم همينو ميخواسته بگه . پس زياد حساب روش باز نكن . كسي كه براي تحقيقات اومد يعني 80% احتمال ازدواج هست . 

با عليرضا ازدواج ميكني . يه چيزي هم بايد بدوني . رو تقويم 2 ماه خيليه . ولي در واقعيت اندازه ي يه ه ...

مرسی فداتشم ممنون ک جواب دادی انشالله حاجت روا بشی

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
بنظرت دوسم داره؟ کی پیام میده؟

برو جلوي آينه وايسا . تصوير تو آينه پسريه كه ميخواي بدوني دوستت داره يا نه ؟ ه چي تو دل تو هست با كمي تغيير تو دل اونم هست . تو ميگي اون كي پيام ميده ؟ اونم تو آينه داره به تو نگاه ميكنه ميگه كي پيام ميده ؟ تو توقع داري اون اول پيام بده چون مغروري . اونم دقيقا مثل خودته . اول پيام نميده چون مغروره . ميگي اگر دوستم داره اول پيام بده . اونم همينو داره ميگه . هم زمان ميگذره و به احساسش شك ميكني . هي زمان ميگذره به احساست شك ميكنه . اگر بگي فقط به خاطر ازدواج ميخوامش وگرنه همچين پسر شاخي هم نيست . اونم ميگه اوني كه زياده دختر . فقط براي لاس زدن ميخواستمش . خودتو گول نزن ميتوني حقيقتو بفهمي . هر نيت واقعي اي كه داري تبديلش كن به ورژن پسرونه . ميشه احساس . طرز فكري كه پسره نسبت به تو داره . دختري كه ميگه ميخوام يه پسر پولدار گيرم بياد . پسره هم ميگه ميخوام يه تك دختر خانوم دكتر كه باباش پولداره گيرم بياد . هر انرژي اي بفرستي ميخوره به آينه برميگرده به خودت . 

برو جلوي آينه وايسا . تصوير تو آينه پسريه كه ميخواي بدوني دوستت داره يا نه ؟ ه چي تو دل تو هست با كم ...

به نظرت محمد درخواست میده؟تا چند وعده؟

اول اسم شوهرم یا مشخصات ظاهریش

برو جلوي آينه وايسا . تصوير تو آينه پسريه كه ميخواي بدوني دوستت داره يا نه ؟ ه چي تو دل تو هست با كم ...

الان بنظرت دوستم داره یا نه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست  

وای خیلی مغروریم هر دوتامون از کجا غهمیدی؟

میشه درخواستمو قبول کنی با هم حرف بزنیم؟ی سوال داشتم و راهنمایی ازت

2790
2778
2791
2779
2792