2777
2789
عنوان

دوست حسودمن

173 بازدید | 14 پست

من تو شرکتی که هستم لذت میبرم از کارم از پرسنل اونجا یه مشکلی هست دوستم قراره به گروه ما اضافه سه واقعا دوست ندارم بیاد چون خیلی محل آرامش حسود  نسبت به همه همکارها 

میاد آرامش من رو بهم  می ریزه بعد اینکه  من یه آقایی رو دوست دارم تو شرکت دوستم هم میشناستش ولی دوست ندارم دوستم بیاد

حساسیت نشون نده بهش

تو همکارها با تنها آدمی که صمیمی   من هستم  فوق العاده حسود فضول نسبت به بقیه هم کارها  پر حرف مثلا سوالی از من میپرسن این میخواد جواب بده بدم میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه اه من یه اینجوری داشتم کم محلش کردم دیگه در حد سلام و علیکیم الان فقط

من کورد هستم یه دفعه یکی از همکارها جمله کوردی دو گفت ترجمه کن این خودش رو قاطی کرد جوری که من بخوام شک کردم ترجمه درستی گفته باشم. 

یه پرسنل از همکارمون که بیشتر بامن  کار کرده بود پرسید باز این خودش رو قاطی کرد  رفتیم ماموریت یه جایی یکی از پرسنل پسری باما بود  این دیگه از سفرههای دور ایران.  گوشی هایی که داشته و دزدین ازش از هرچی که بگی گفت من به سقف فقط مینگریستم آخر سرهم میگفت پسر ه معمولی بود تو دل خودم گفتم اره داشتی براش غش و ضعف میرفتی

من کورد هستم یه دفعه یکی از همکارها جمله کوردی دو گفت ترجمه کن این خودش رو قاطی کرد جوری که من بخوام ...

ببیننننن متتتتتتتنفرم از اینجور آدما!!! خیلی حرص در بیارن!! مثل خودش رفتار کن باهاش. اگه سعی میکنه صمیمی بشه با دوستات یا اون آقایی که ازش خوشت میاد وقتی میخواد حرف بزنه بپر وسط حرفش یا اجازه نده بهش کلا. بزن تو دهنش با حرفات. اگه خواست به جای تو جواب بده بهش تشر بزن بگو عزیزم از من پرسید. بعد بدون اینکه منتظر عکس العملی باشی خودت جواب بده

ببیننننن متتتتتتتنفرم از اینجور آدما!!! خیلی حرص در بیارن!! مثل خودش رفتار کن باهاش. اگه سعی میکنه ص ...

ادعاش سر آدم رو می شکنه  نمیفهمه نباید زد تو حرف دیگران من نمیدونم هدفش چیه مثلا همون که آقایی که دوست دارم از من پرسید  فلانی کجاست اون جواب داد بعد اینکه این آقایی که دوست دا همین آقایی که باهاش رفتیم ماموریت وقتی به من گفت من شمارو  که اومده بودی بازرسی انبار پارسال دیدمت و الان شناختمت این دیگه هی شروع کرد از خودش گفتن. آقا صداش فوق العاده قشنگ بود. آخر سر آقا گفت من  شمارو دوستم ندیدم اون موقع

ببیننننن متتتتتتتنفرم از اینجور آدما!!! خیلی حرص در بیارن!! مثل خودش رفتار کن باهاش. اگه سعی میکنه ص ...

باباش براش باغ خریده همه جا میگه باغ دارم از وقتی اومده سرکار چون مثل من مستاجر نبوده خرج خودش رو خودش بده همه اش باباش خرج میکنه میگه من همه پس انداز رو طلا خریدم . همه جا جار میزنه والامن مستاجر م از وقتی اومدم سرکار بابام هزارتومن هم خرجم نکرد ولی واقعا راضی هستم

ولش کن ازش فاصله بگیر کم کم این آدما خیلی سمن

میدونید مشکل چیه اصلا چی شد پن با این صمیمی شدم یه مشکل کاری برای جفتمون ن پیش اوند تو اون برهه زمانی فقط همدیگه رو داشتیم دیگه مجبور شدیم باهم صمیمی بشیم . سه سال الان ولی حالا که مشکل حل شده  دارم رفتارش رو میبینم این همچنان شبیه زمانی که مشکل داشتیم . من دیکه همه همکارها که برام مشکل پیش آوردن بخشیدم و باهاشون راحت هستم و کاری بهشون ندارم اونها هم منو اذیت نمیگن  درکل خوبیم باهم ولی این خانم همچنان تو اون زمان مونده و متاسفانه تنها آدمی که تو گروه اگر ماموریت بشه بامن میاد . و من مجبورم تحملش کنم

قشنگ عین اون دوست منه. از سر خودت بازش کن فقط

من باهمه مستاجری پول پیش  بالای ۲۰۰ تومن و کرایه تونستم حتی یه ماشین ثبت نام کنم و بخرم والا من به همین پیشرفت خودم راضی هستم حرص ن میزنم.  اون یه همکار گفته بود من خودم ماشین دارم منت نمی کشم این خانم به  ش برخورده بود درجا رفت ماشین ثبت نام کرد تودل خودم گفتم ماشالا تو باغ  داری طلا داری حالا فکر کردی بابات برات ماشین نمیخره یا چرا انقدر بدبختی با وجود این همه دارندگی  حرف  مفت همکار انقدر برات مهمه

قیافه فوق العاده معمولی داره میگه همه جا از من تعریف میکنن من هی هیچی نمی گم به همکار داریم دخار ه بود وسفید خدایی قشنگه میگه اون به من حسودی میکنه به قیافم !!!!!!!!!

بعد جالبه خودش که خوشگل به من میگه تو بانمکی تو دلم میگم نمیخوادربگی بانمک بگو قشنگ نیستی من مثل تو نیستم دربند جیزی باشم که ندارم

فقط اگه آرامشتو میخوای کم محلش کن آدم حسود خیلی بده  

من فقط ناراحت اینم که از هفته دیگه اینم میاد تو گروه کاری ما و آرامشی که من با پرسنل شرکت داشتم رو بهم می ریزه من اون آقا رو هر روز موقع ناهار میبینم چون سلف این بیاد نمیدونم چکار کنم خوشم نمیاد جلو اون آقا خودنمایی کنه حتی اگر من باهاش ازدواج هم نکنم . علاوه براین آقا کل پرسنل اون شرکت  وچون  حسابرس چندین ساله اونجا بودم بامن خیلی خوبن دوست ندارم این بیاد همش خودنمایی میکنه