2777
2789
عنوان

وابستگی

59 بازدید | 3 پست

دخترم نزدیک سه سالشه خیلی بهم وابسته اس نمیزاره از کنارش تکون بخورم نه میزاره کارامو بکنم خیلی خسته ام چیکار کنم یکم وابستگیش کمتر شه بازی کنه هراسباب بازیدهم بخرم نهایت پنج دقیقه بازی میکنه باز میچسبه بهم

توروخدا دلشو نشکن بذار همینجوری باهات خوب باشه فقط یکم وابستگیشو کم کن 

خودتم باهاش خوب رفتار کن

اینجوری به نفع جفتتونه 

بعداً که بزرگتر شه به جای اینکه بره با دیگران درد دل کنه میاد به خودت میگه مثل یه دوست 

آرزو به دلم مونده یه بار مثل بقیه ی دخترا دست مامانمو بگیرم باهاش برم بیرون . هیچوقت نتونستم چون همش با هم دعوا داریم 🥲🤕💔

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
توروخدا دلشو نشکن بذار همینجوری باهات خوب باشه فقط یکم وابستگیشو کم کن  خودتم باهاش خوب رفتار ...

ارهذخب دلم نمیاد باهاش بد حرف بزنم خواهرش دوسال ازش بزرگتره باز یکم بهتره برام ولی 95درصد تایمش با من میگذره نه میتونم غذا درست کنم نه کارامو بکنم یا برم دسشویی اینجوری ادم سختشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارهذخب دلم نمیاد باهاش بد حرف بزنم خواهرش دوسال ازش بزرگتره باز یکم بهتره برام ولی 95درصد تایمش با م ...

سعی کن یکم وابستگیشو کم کنی ولی با خوش اخلاقی اینکارو بکن نه با دعوا و عصبانیت 

برو پیش مشاور شاید کمکت کرد 

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن