2821
2789
عنوان

خاستگاری

146 بازدید | 18 پست

بچه ها یه سوال ذهنم درگیره کرده  وروم  نمیشه ازطرف بپرسم قبل اومدن. فقط اینکه طرف زنگ زده گفته پسند کرده .میخان بار دوم بیان ولی خب میخام   قبل اومدن بدونم.نمیدونم پسری که ۹ سال سابقه داره معاون مدرسه هست استخدامه رسمیه تو یه مدرسه خوب معاونه  نمیدونم حقوقش چنده.  زیر ۱۲هست؟ 

نه بالای ۱۲ احتمالا 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مطمانی نمیدونی چنده؟ دقیق

نه دقیقش رو نمیدونم 

اما میدونم بیشتره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگه میدونید اینو هم بگید 

یکی ک ۳۲ سال سابقه داره و مدیر مدرسه هس حقوقش تقریبا چنده

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

این سوالا رو خانواده باید بپرسن

من نباید بپرسم؟ من بار اول  فقط راجب  درس خودم گفتم بار دوم راجب مالی وحقوقی اینا نپرسم فکر بد میکنه؟ مامانم باید بپرسه راجب  چیزای مالی؟

میشه ازش بپرسین این فرد چقد‌میگیره؟

رو چشمم می‌پرسم تو همین تاپیک میگم بهت

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲