2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیاست رو بذار کنار 

رفتار های بچگانه و قهر های الکی رو بذار کنار 

اگر بحثی شد،قهر نکن 

اوکی بی محلی اوکی هست اونم کم اما قهر کردن و جدا خوابیدن و...نه 

حرمت نذار شکسته بشه 

بدون که ازخودگذشتگی دو طرفه بسیااار نیازه 

خوش باشید کنار هم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگه حتی دیدی یه حرکت اشتباه زد اگه پنج دقیقه مونده بود به عقدت بذگرد با پسر مامانی نمون با ادم خسیس نباش با پسر دختر باز نباش  تا پنج سال اول بچه نیار مشکلاتتونو نزار به خانواده بگه بین خودتون حل کنین  بع جای سکه سعی کن ملکی چیزی مهرت کنه برای خودت پس انداز مخفی داشته باش حتما یه هنر بلد باشه سعی کن کار کنی و مطالعه کننی مردا از خانوم های با دانش خوششون میاد

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak