2777
2789

دیشب تاپیک زدم گفتم دعوامون شده خدا خودش شاهده چقدر حالم بده بود هنوز ش

سرم همه جاش درد می‌کنه و باد کرده بینیم کبود شده این دردارو حس نمیکنم قلبم بیشتر از همه شکسته خیلی سخته شنیدن فحشا و حرفایی از کسی که یه زمانی همه کست بود مرحم درداد و زخمات بود کسی که می‌گفت تاابد باهاتم می‌گفت تو اگه مادذوپدر واقعی داشتی شاید منو اینقدر دوست نداشتی من خودم تموم کس و کارت میشم می‌گفت بااینکه مادذوپدر واقعیت رو ندیدم ولی عاشقشونم چون تورو بدنیا اوردن الان پامیشه میگه من حروم زاده م میگه مادذوپدرتم پس انداختنتم رفتن من چرا باید تحملت کنم 

تاامروز دوسش داشتم دروغ چرا عاشق بودم موندم با وجود همه کمبودا و سختی هایی کنارش کشیدم امروز دیگه همه وسایلش جمع کرد رفت منم نگفتم نرو زندگی ما همین جا تموم شد از دار دنیا یه پسر یکی که همخونمه برام مونده 

بچت ؟؟؟؟؟

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

خیلی سخته خواهرا خیلی هر ثانیه داره اندازه هزار سال میگذره برام دعا کنید خوب شم بتونم پاشم بتونم در حق پسرم مادری کنم همه وجودم درد می‌کنه دنیا اوار شده روی سرم من هیچی ازش نخواستم فقط خودشو خواستم با همه چیش ساختم این حق من نبود حرفایی زده بهم که حالم از خودم بهم میخوره 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره 

خدارو شکر کن بچه داری بشین مادری کن و زندگی کن بزار بره بی لیاقتو  .خودت خوش باش با بچت 

توچرا ناراحتی  اون بد کرده بد گفته  تو تاوان نده 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

خواهر متاسفم هیچ جمله ای ندارم ک بگم و عارومتون کنم اونی ک ترکتون میکنه این رو باید بدونین لیاقتتون رو ندارع وقتی میشی پناه یع نفر و ب شما تکیه میکنه این نهایت نامردی ک تنهاش بزاری در حالی ک با همه کمی و کاستیای زندگیتون ساخته بی لیاقته توکلتون بر خدا باشه ک خدا بزرگترین حامیه ما بندگانه خودتون رو نبازین سعی کنین رو پاه وایستین و ب خاطر پسرتون با این زندگی بجنگین میدونم سخته ولی کم کم عادت میکنین باز هم میگم خواهر متاسفم و خیلی ناراحت شدم وقتی این تایپیک رو دیدم

هر کس بی ما خوش است در خوشی اش تف.
   دعوا سرچی؟

نمی‌دونم باور کن نمی‌دونم یه روز دنیاش بودم الان میگه تو نحسی تو حروم زاده اب زندگی منم تباه کردی مادروپدرت قبولت نکردن تورو انداختن و رفتن من چرا باید بمونم لحظه رفتن گفت کاشکی مادرت سقطت کرده بود یا انداخته بودنت تو زباله ها😭😭

خدارو شکر کن بچه داری بشین مادری کن و زندگی کن بزار بره بی لیاقتو  .خودت خوش باش با بچت  ...

نمیتونم پاشم خیلی ضعیف شدم با حرفاش کاری باهام کرده یه عمر از خودم بیزار شدم