2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

1899 بازدید | 54 پست

سلام دوستای عزیزم 

یلدای همتون مبارک ببخشید با این تاپیک ناراحتتون میکنم 

من همیشه خواننده بودم داخل نی نی سایت تا اینکه این چند وقت اخیر یه مشکل برام پیش اومد شوهزم مشکوک بود چت میکرد میرفت داخل ماشین تلفن میزد تا اینکه خودم دیدم یه دختره بهش پی ام میده اهمیت ندادم و به روش نیاوردم چند بار اول گفتم شاید ادم باشه 

تا اینکه چند روز پی به دختره پی ام دادم گفتم متاهله گفت چیزی بینمون نیست ولی من دیدم بعد از اینکه من بهش گفتم متاهله واسه شوهرم زنگ زد و انفالو کرد تا اینکه دو روز پیش دیدم بازم داره با شوهرم حرف میزنه و پی ام میده و فالوش کرده 

به دختره زنگ زدم هرچی از دهنم دراومد گفتم 

شوهرمم همش میگفت من کار اشتباهی  نکردم و من چت نمیکنم و اون خانم دوست عادی منه 

دختره هم میگفت من شوهرتو نمیشناسم 

شوهرم میگفت تو توهم زدی منم خیلی فشار روحی روم زیاد بود جوری که از عصبانیت فقط شوهرمو کتک میزدم 

میشه راهنماییم کنید تروخدا 

عزیزم اگر مخای زندگی کنی لاهاش بهتره پیگیر نشی

اگر خانواده درستی داره ک بشه باهاشون حرف زد ب شوهرت بگو ی بار دیگ بفهمم ب خانوادت میگم 

وای مردا تا خودشون نخان چیزی رو ول نمیکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خودتو ناراحت نکن 

کاملا حق با تو بوده و خیانت کرده 

مردها همین مچشونم بگیری گردن نمیگیرنن و تفرح میرن 

خودتو ناراحت نکن به خاطر گناه دیگران و اشتباهاشون  خودتو مجازات نکن روح و روانتو بهم نریز بره بدرک 

مرد همینه  جون به جونش بکنی  خیانت کار اشغاله 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

چقد ازین دخترای مجرد احمق که با مردای نمک نشناس متاهل رابطه برقرار میکنن متنفرم

حتی هیچ رابطه ای هم نباشه همینقد شعورش نمیکشه که با متاهل کاری نداشته باشه، مغزشون به چیزا منفی میکشه، به منطق صفر.

خاک تو سرشون.

چه مرد مجرد با زن متاهل

چه زن مجرد با مرد متاهل

کلهم دو طرف بیشعور و پستن

الهی که خدا آرامش رو به دلهاتون بده
عزیزم اگر مخای زندگی کنی لاهاش بهتره پیگیر نشی اگر خانواده درستی داره ک بشه باهاشون حرف زد ب شوهرت ...

اخه خواهر میگه من هرکی بگی کیگم هیچی نسست تو توهم داری بیا گوشیمو ببر 

ولی من خودم با چشمای خودم دیدم بیست چهاری چت میکنن باهم

زن ها شاخک دارن که اگه کوچکترین حسی بکنن و شاخک هاشون کار بکنه صد در صد درست هست و اشتباه نمیکنن اون ...

میدونم داره خیانت میکنه ولی شوهرم میگه این کار خیانت نیست اگه من برم زن بگیرم خیانته اون دوست عادیمه دختره هم کلا زیر بار نمیره میگه من نمیشناسم شوهرتو 

شوهرم الان طلبکارم هست بجای اینکه پشیمون باشه 

بگو باشه اگه به نظرت عادیه و مشکلی نداره پس منم میرم با هم جنس تو دوست میشم اما نگران نباش فقط یه دوستی معمولی😏

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
اخه خواهر میگه من هرکی بگی کیگم هیچی نسست تو توهم داری بیا گوشیمو ببر  ولی من خودم با چشمای خو ...

باشه بگو توهم دارم.عزیزم شگردشه.الان هیچیش نگو.خودتم عذاب نده.ارزش نداره.باید مدرک داشت باشی.ی صدا صبط کن تماس نصب کن رو گوشیش آیکونشو هیدن کن.بعد یکی دوهفته برو مکالماتشو براخودت بفرست.ببین چیزی دستگیرت میشه.این واسه خودته ها.اگر ب اون بگی میتونه ازت شکایت کنه