2777
2789
عنوان

امام حسین❤️

90 بازدید | 7 پست

سلام.

دوستان عزیز،،هرکی صحبتی یا سخنی یا هرچیزی از امام حسین داره،،زیبا میشه ک اینجا ازش صحبت کنه.❤️‍

همچنین اگه کسی تو زندگیش لطف یا رحمت و عنایت خاصی از امام حسین دیده،، خوشحال میشم ب اشتراک بزاره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.

فقط اینو بگم که تمام زندگیمو مدیون امام حسینم(ع)

روسیاهم اما همیشه دستمو گرفتن آقا

هر روز عاشورا بخونید اثرات معنوی و مادیش اونقدریه که تو این دنیا متوجه همش نمیشیم

قبل هرچیزی هم نماز اول وقت

و یکی از اسرار عالم هم بگم، شهدا عزیز دردونه های خدا و اهل بیت(ع) هستند، هرکجا اسم شهدا باشه خدا و اهل بیت اونجا عنایت و نظر ویژه دارند

یا امام حسین(ع) دستمونو بگیرید تو هر دو دنیا، ما پناهی جز شما نداریم

این هم شماره ای هست که مستقیم وصل میشید به ضریح شش گوشه اباعبدالله(ع)

1640 

التماس دعا🌷

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام. فقط اینو بگم که تمام زندگیمو مدیون امام حسینم(ع) روسیاهم اما همیشه دستمو گرفتن آقا هر روز ع ...

خوشبحالت عزیز دلم.

کاش منم نسبت به امام حسین معرفت و درک داشتم.💔

منو تو دعاهات یاد کن..

خوشبحالت عزیز دلم. کاش منم نسبت به امام حسین معرفت و درک داشتم.💔 منو تو دعاهات یاد کن..

خواهر جان شاید با خوندن پیامم حس کنید من آدم خوبی ام اما واقعیت این نیست، من یه آدم معمولی ام و روسیاهم، اما نکته اینجاست که امام حسین(ع) قدیم الاحسان هستند، خوب و بد نمیکنن و مثل ابری که به همه مردم میباره

استاد پناهیان یک حرفی زدند که یقین دارم بهش

گفتند این دعا که آدم از خدا و اهل بیت(ع) بخواد بهشون نزدیک بشه عینا مستجاب میشه

محاله کسی به اهل بیت(ع) پناه ببره و پناه ندن

خودتونو بسپرید دست خودشون، آخرتتون رو دنیاتون رو، من با وجود تمام بدیهام اما چیزی جز خوبی از این خاندان ندیدم

رابطمونو باهاشون بیشتر کنیم، درد دلامونو فقط به خودشون بگیم، فقط به خودشون پناه ببریم و خودمونو بسپاریم دست خودشون

راستی یک چله عاشورا هدیه به شهید صفری هم معرفی کردم تو تاپبکهام حتما بخونید

چشم دعاتون میکنم و شماهم حتما در حقم دعا کنید

امام حسین(ع) خیلی دوستتون دارن💚

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀