2777
2789
عنوان

بچه‌ها یه غلطی کردم دو برگ کلداکس خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم بزن ۱۱۵ سریع جوابتو میدن می خوای تلفنتو بدی من زنگ بزنم 

الان خودم زنگ میزنم دعا کنید کارم ب بیماسنتان نکشه

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
الان خودم زنگ میزنم دعا کنید کارم ب بیماسنتان نکشه

ایشالا چیزی نمیشه چون خواب آوره نباید بخوابی من دو ورق ژلوفن خوردم یه بار بدنم خود به خود پس زد بالا آوردم ولی سرم زدن بهم کلداکس خواب آوره بالا بیاری بعدم نخوابی مشکلی پیش نمیاد 

اومدی منو لایک کن ببینم چی شد نگران شدم

معدمو شست و شو دادن عزیزم ❤️

شانسی ک اوردم زود ترسیدم و پشیمون شدم حقیقتا فکر نمی‌کردم کلداکس انقد خطرناکه باشه

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
معدمو شست و شو دادن عزیزم ❤️ شانسی ک اوردم زود ترسیدم و پشیمون شدم حقیقتا فکر نمی‌کردم کلداکس انقد ...

خودت رفتی بیمارستان ?دیگه ازاینکارا نکن خطرناکه من یکیو میشناسم همینار باعث شد کور شه خدا بهت فرصت داد استفاده کن ❤️

خودت رفتی بیمارستان ?دیگه ازاینکارا نکن خطرناکه من یکیو میشناسم همینار باعث شد کور شه خدا بهت فرصت د ...

بله بیمارستان نزدیک خونمونه دیگ سریع رفتیم 

بعضی وقتا ادمو ب جنون میرسونن دیگ واقعا امیدی برام نمونده اینم ک ترسیدم بخاطر این بود گفتم خدا نمیبخشه بعد سریع پشیمون شدم 

عزیزم 😢😢میفهمم چی میگی خداروشکر چیزی نشد

مرسی عزیزم ❤️

خداروشکر که چیزی نشد ،نگرانت شدم🌹

مرسی بابت مهربونیت😘❤️💕