2777
2789
عنوان

مادرشوهرم...

213 بازدید | 3 پست

بچها من عروس عموم هستم..و تک فرزندم،شوهرم چن شب پیش میگفت بریم خونه ی بابای تو شب یلدا(ینی با پدرشوهرمادرشوهرم و برادرشوهرم اینا بریم خونه ی بابای من)،مادرشوهرم گف ن اونا ۲ نفرن ما ۱۰ نفر..ما میگیم اونا بیان خونمون،حالا امشب شوهرم خونه نبود به من میگه هیچکس عرضه نداشت مارو دعوت کنه خونه ش!!!منم بش گفتم مگه مامان من بهتون نگفت بیاید خونمون؟؟!گفت نه من پدرمادر تورو نمیگم،حالادیگه من خودمم پاره کنم به شوهرم بگم ننت اینو گفته باورش نمیشه،منم میخوام مث خودش باشم،چیکار کنم،راهکار بدید،همین جوابی که دادم خوبه؟اگه منم مقصرم بهم بگید بچها ناراحت نمیشم

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

انگار شوهرت میخواد از پدرمادرت بکشه که اینجوری میگه!!! 

خب یه شبه دیگه چه فرقی داره

به نظرم محل نده رفتارش زشت بوده، مثل زنا و بچه ها حرف زده،

کم کم رفتار درست رو یادش بده عزیزم، با پرخاش و حاضرجوابی و لجبازی چیزی تغییر نمیکنه و درست نمیشه، با محبت و سیاست و خانومی چیز یاد میگیرن

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
انگار شوهرت میخواد از پدرمادرت بکشه که اینجوری میگه!!!  خب یه شبه دیگه چه فرقی داره به نظرم م ...

وای بچها،من که مشکلم با شوهرم نیست

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای بچها،من که مشکلم با شوهرم نیست

من اینجوری متوجه شدم که شوهرت گفته هیچکس دعوتتون نکرده، اول جمله نگفته بودی کی این حرفو میزنه 😂 

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...