2777
2789
عنوان

تبریک یلدا؟😔

381 بازدید | 20 پست

سلام یلداتون مبارکـــ

یه سوال

اگه قرار باشه یلدا رو ب اونی ک دیگه تو زندگیت نیس ولی انقدر دلتنگشی ک جونت داره بالا میاد تبریک بگی چی میگی؟

دلی برام بنویس❤

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏

من بودم عمرا بهش پیام نمیدادم چون باعث غم هر دو میشه 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم میمیرم  ولی نمیشه پیام داد

اگه میشد براش چی مینوشتی؟

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏

مامانم گف بهش پیام بده تبریک بگو گفتم هرگز 

اولینا سخته اولین یلدا اولین عید تحمل کن میگذره اگه خوب بود باهم میبودید

تمام دردهای آدمی ناشی از روابطش با دیگران است:شوپنهاور  
اگ میتونی بهش پیام بدی  پیام بده  شاید ی روز پشیمون شدی

نمیدونم میتونم یا ن‌ خیلی گیجم اما مغرور ن

حتی ناراحت نمیشم اگه جوابی بهم نده

دلم میخاد یچی بگم خیلی تاثیرگذار باشه

یچیز دلی.

بنظرت چی بگم

اگ بهش پیام دادی خبرم کن  منم دو ب شکم

فال گرفتم خیلی عجیب بود. غزل شماره پونزده اومد. ای قصرِ دل افروز که منزلگه انسی

یا رب مَکُناد آفت ایام خرابت

حافظ نه غلامیست که از خواجه گریزد

صلحی کن و بازآ که خرابم ز عِتابت...💔

چ خوب منم ی پست خوب گزاشتم 🤣

فرستادم براشااا😂 جواب نداده هنوز...اصن شایدم نده