2777
2789
عنوان

بیاین بگید چیکار کنم💔💔💔💔

103 بازدید | 12 پست

سلام.

دوستان تا حالا دیدین که پسری تو مجردی روابط متعدد داشته باشه و به عبارتی خراب باشه...

ولی بعد ازدواج سر به راه شده باشه؟

ازدواج سنتی نباشه ها ، خودش با دختره آشنا شده باشه..

به من گفتن پسره شیطون هست...پرسیدم منظور اینه تو محیط کاری بگو بخند داره یا ...

گفتن مگه بچه هستیم که به بگو بخند بگیم شیطنت 🫣

حتی گفتن با یکی از خانوم های پرستار هم رابطه داشتن ، اینکه چقدر و چه حدی نمیدونم

مجردم😎فاقد هر گونه،فرزند😓قبلا  اشتباهی ترکیده ام😒الکی س . ی . ا  .س . ی  جلوه دادن 😳کاربری همکارمه😎 

به درد نمیخوره بی خیالش شو

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه تووو تاهل خیانت کنه‌‌چون چنین روابطی باعث تنوع طلبی میشه

گفتم شاید عاشق نشده بود...

چون دوستم متخصص هست ، با پرستار و ماما هایی که داف پلنگ بودن روابط متعدد داشت...ولی می‌گفت من اینارو دوست ندارم صرفا رفع نیازه 

مجردم😎فاقد هر گونه،فرزند😓قبلا  اشتباهی ترکیده ام😒الکی س . ی . ا  .س . ی  جلوه دادن 😳کاربری همکارمه😎 
گفتم شاید عاشق نشده بود... چون دوستم متخصص هست ، با پرستار و ماما هایی که داف پلنگ بودن روابط متعدد ...

خو میگم واسه همین باعث تنوع طلبی میشه چنین آدمایی اصن عشق براشون معنی خاصی نداره...اگه خودت اهلش نیستی و بیخیالش شو

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

خو میگم واسه همین باعث تنوع طلبی میشه چنین آدمایی اصن عشق براشون معنی خاصی نداره...اگه خودت اهلش نیس ...

نه بابا ،من کلا تا الان دوس 💐 پسر هم نداشتم که...

نکته خانوادم مخالف باشند ، اتفاقا تشویق هم میکردن...

خودم از روابط بی سر و ته خودشم نمیاد 

اصلا ازدواجی نیستم ولی پسره شرایط خوبی داره

نه بابا ،من کلا تا الان دوس 💐 پسر هم نداشتم که... نکته خانوادم مخالف باشند ، اتفاقا تشویق هم میکرد ...

خودت بهتر میدونی گلم ..ولی فقد بخاطر شرایط تصمیمی نگیر که پشیمون شی چون آدم واقعا حس بدی میگیره وقتی به این فکر می کنه کسی کنارش می‌خوابه لمسش می کنه...قبلاً به خیلیای دیه دست زده و کنارشون خوابیده..من که تحملشو ندارم

خودت بهتر میدونی گلم ..ولی فقد بخاطر شرایط تصمیمی نگیر که پشیمون شی چون آدم واقعا حس بدی میگیره وقتی ...

والا ، من چون رابطه نداشتم مخصوصا لمس و اینا نمی‌دونم ،درکش برام سخته 🙃

من الان میگم مثلا موقعیت خوبش برا منی هست که زنشم...با بقیه هم رفع می‌کنه 

ولی راستش وقتی به هم بستری و...فک میکنم چندشم میشه 🤮

بعد میگم خب ، دوش میگیره دیگه 😂😂😂😂

کلا نمی‌دونم واقعا چه حسی قراره داشته باشم...

چون کلا با کسی هم دوست نشدم...تک دخترم بودم و همه دوسم داشتن

والا ، من چون رابطه نداشتم مخصوصا لمس و اینا نمی‌دونم ،درکش برام سخته 🙃 من الان میگم مثلا موقعیت خ ...

متاهلی 

عزیزم اگه متاهلی دیه فک نکن به گذشتش بدتر روانت بهم میریزع به خودت و زندگیت آسیب میزنی اگرم مجردی ازدواج نکن باهاش

متاهلی  عزیزم اگه متاهلی دیه فک نکن به گذشتش بدتر روانت بهم میریزع به خودت و زندگیت آسیب میزنی ...

وا متاهل باشم که دیگه نمیتونم با کس دیگه باشم....

مجردم هسم