2821
2789
عنوان

باس..ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 49 پست

وای منم همینجوریم برای روشنیش شنیدم کرم روشن کننده گاتیو خوبه خیلی بد دردیه😭😂

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جوش ها منظورتونه؟

ن اینکه دیگ کلا جوش نزنه خود جوش درمان داره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

شما هم درگیر تیرگی شدین؟اخه من میگم کل باسن همرنگ بود تیره بود بهتر از این بود ک فق پایینش تیره شده باشه😑😑😑

تیره شدن جای جوش ها چی؟😕😕خیلی ناراحتم و کم حوصله  

باید کرم بزنی دیگ 

دکتر رفتی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

من حقیقتا اعتقادی ب گاتیو ندارم😑استفاده نکردما ولی ب این کرم ها معتقد نیستم

باید کرم بزنی دیگ  دکتر روفتی

ن عزیزم نرفتم همسرم میگ ب نظر من هیچ اشکال ندارع و میگ مسخره اس براش بری دکتر ولی رو مهمه.زشت نیس برم مطرح کنم؟و ب نظرتون درمانی داره؟

شما هم درگیر تیرگی شدین؟اخه من میگم کل باسن همرنگ بود تیره بود بهتر از این بود ک فق پایینش تیره شده ...

بیشتر بخاطر لباس تنگ و تیره هست،لباسای نخی و آزاد بپوش،من علاوه بر اون ترک پوستی هم روش دارم که هیچچچ درمانی ندارد ولی برای تیرگی حنای بی رنگ،الوئه چرا و کلا چیزایی که خاصیت روشن کنندگی داره میزنم روشن تر شده

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

بیشتر بخاطر لباس تنگ و تیره هست،لباسای نخی و آزاد بپوش،من علاوه بر اون ترک پوستی هم روش دارم که هیچچ ...

منم ترک دارم متاسفانه درمان ک داره ولی یکم پر هزینه اسمن پوستم خیلی خشک و دهیدراته است حس میکنم بی تاثیر نیست روی رنگ پوستم 

ن عزیزم نرفتم همسرم میگ ب نظر من هیچ اشکال ندارع و میگ مسخره اس براش بری دکتر ولی رو مهمه.زشت نیس بر ...

اره خو دختر خاله منم روش نمیشد اگ خیلی برات مهمه باید بری دکتر دیگ شاید ریشه جای دیگ داشته باشه

منم ترک دارم متاسفانه درمان ک داره ولی یکم پر هزینه اسمن پوستم خیلی خشک و دهیدراته است حس میکنم بی ت ...

درمانش چیه؟

اره بخاطر خشکی هم هست،کرم اوره ثمین خیلی مرطوب کنندگیش خوبه 

یکم‌مودبانه تر حداقل ... 

دنبال زیر بغل مارید بابا سوال کردن بد بخت خب اسم محترمانه ترش چی میشه مثلا؟

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
2824
2823
2791
2779
2792