mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 عنوان حس شمشی هستی سوال داشتم 39 بازدید | 9 پست لطفا یکی بیاد ممنون من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 1402/09/30 | 18:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 بودم تموم شده حسم سوال نکنم یعنی دوست عزیز؟ من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))
شبنم13861386 عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 3392 بودم تموم شده حسم وویییی میشه من بپرسم ازت؟ من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست
mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 حالا بگو علیرضا کی میاد خاستگاریم شهریور اومدن جلسه معارفه ابانم تحقیقات اومدن کی میان؟؟یکی هستش اسمش علی همشهری خودمه میشناسنش ممکنه اون بیاد خاستگاریم؟؟ گاهی باهم حرف میزنیم من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))
مشاور_سایت عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 240 سوال نکنم یعنی دوست عزیز؟ خودم میگمدلشوره داری وسواس داری چند نفر همزمان عاشقت هستند دلشوره داری میترسی که همشون رو از دست بدی اونی که بدتره رو دوست داری اونی که بهتره خیلی بهش حس نداری لاغری ولی دوست داشتنی همه دوست دارن کنارت باشن
مشاور_سایت عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 240 علیرضا کی میاد خاستگاریم شهریور اومدن جلسه معارفه ابانم تحقیقات اومدن کی میان؟؟ یکی هستش اسمش علی ه ... بگو بیاد خواستگاری ولی قولی نده فقط برای این که خانواده ها با هم آشنا بشن یه نظرم باعث پیشرفتت میشه ولی ازدواج شاید نشه
mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 خودم میگم دلشوره داری وسواس داری چند نفر همزمان عاشقت هستند دلشوره داری میترسی که همشون رو از دست ... اره دقیقا حالا کدوم یکی از اینا میان یا ممکنه کدوم یکی از ای دو نفر بیان خاستگاریم؟ علیرضا یا علی ک همشهری خودمه؟ من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))
mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 بگو بیاد خواستگاری ولی قولی نده فقط برای این که خانواده ها با هم آشنا بشن یه نظرم باعث پیشرفتت میشه ... علی رو بگم من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))