2777
2789
عنوان

سرطلن روده

120 بازدید | 5 پست

سلام دوستان همسرم استیج ۳ سرطلن روده بود که عمل جراحی شد و توده کامل خارج شد..چون ۳ لنف کنار روده درگیر بود که البته دکتر ۲۷ تا خارج کرده استیج ۳ شد.. خیلیا رو دیدم سرطان روده خوب شدن.. اما نمیدونم استیج چند بودن.. بیشتریا انگار ۲ بودن.. خیلی نگرانم خیلی.. الان داره شیمی درمانی میشه .. دکترش میگه بعد شیمی مرتب چکاپ میشه ولی من نميدونم قراره چی بشه.. میترسم خدای نکرده عود کنه.. همه میگن مهم اینه الان خوبه به بعدش فکر نکن.. آخه مگه میشه.. بچه ها کسی همبن استیج ۳ داشتید خوب شده باشه..الان شب یلداست و من حتی حوصله خودمم ندارم😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی جلسه هفتم.. خداروشکر بد نیست..بالاخره عوارض داره شیمی ولی باید تحمل کرد

من دلم روشنه که خوب میشه شک نکن منم مادرم درگیره اما امیدوارم چون دورو وریام خیلیارو دیدم رودشون درگیربوده اما خوب شدن من سرطان خونم دیدم خوب شدن این ک دیگه چیزی نیست در قبال اونا