_banoelish مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3964 عنوان لوازمخونه سفید و کرمگوهه گوه😡😡 516 بازدید | 6 پست تازه تموم شدم از کار خونه نشستم یه شیرکاکائو بخورم درش افتاد رو مبل و مبل شد قهوه ای😐😐ایخدا الان حرص بخورم یا چی😑تازه رو کرم خریدنش هزاربار خاستم خودمو قانع کنم ک نخرمبازم خریدم خاک توسرم هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️ 1402/09/30 | 16:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13843 خب وقتی کرم میگیری باید هزینه کنی کاور هم بگیری اگه اعتقاد ب کاور هم نداری باید تحمل کنی ک مبلات کثیف شه هرسال بدی بشورن چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
_banoelish مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3964 خب وقتی کرم میگیری باید هزینه کنی کاور هم بگیری اگه اعتقاد ب کاور هم نداری باید تحمل کنی ک مب ... کاور دوس ندارم ۳ماه دیگه بچم بدنیا میاد مجبورمبخرم کاور😑شستن زود خراب میشناخه کلی هزینشه ادمحیفش میاد والا هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
_banoelish مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3964 منم به خاطر همین کرم نخریدم با اینکه عاشقش بودم 🥲خیلی شیک میشه ناموسن اما خیلی خسته کنندس هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13843 کاور دوس ندارم ۳ماه دیگه بچم بدنیا میاد مجبورمبخرم کاور😑شستن زود خراب میشناخه کلی هزینشه ادمحیفش ... پس کاورو دوست داشته باش😁از این کاور مشمبایی بگیر ک مدل مبلت معلوم باشه ولی گرونه پنج تومن الان چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
_banoelish مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3964 پس کاورو دوست داشته باش😁 از این کاور مشمبایی بگیر ک مدل مبلت معلوم باشه ولی گرونه پنج تومن ... وای اره اونمگرونه😂😂نایلکس بکشم هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️