پدرم سال ها پیش یه خونه به خواست زن بابام واسش کنار خونه مادرش خونه میخره و یه خونه هم برای مامان من کنار مادر خودش الان پدرم تصمیم داره خونه هارو بفروش به بچه هاشو پول بده و یه خونه کوچیکتر هم واس زنا بخره حالا خونه زن بابام قیمتش شده 9تومن ولی مال مادرم شده 17تومن حالا زن بابام میگه به من ربطی نداره هرچقدر به اون بچه هات میدی باید به بچه های منم بدی ولی بابام میگه من همون موقع یه هزینه کردم والان از شانس زنم بود خونش گرونتر شده درضمن زن بابام هیچ ارتباطی با پدرم جز مالی نداره و فقط جدا نشده حالا امشب قرار همگی دور هم جمع بشیم و قرار تصمیم بگیریم نظر شما حق با کیه من چه جوری حرف بزنم که خواهر وبرادر ناتنی هم ناراحت نشن؟شوهرم میگه ۱۷تومن حق شما بچه ها تنی چون خونه مادرتونه
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
اگر پدرتون خونه رو به نام خانوم ها کرده، هر بچه از مادر خودش سهم بگیره
اگر همه چی به اسم پدر هست، خب اون پدر همون اندازه که پدر بچه های زن اوله، پدر بچه های زن دوم هم هست... پس همه بچه ها یکسانن
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.