2777
2789
عنوان

درمورد طلسم

192 بازدید | 16 پست

به نظرتون دعا نویسا به همه میگن دعا و طلسم دارین یا نه

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به آدمش داره عزیزم  اکثرا برا سودجویی میگن طلسم داری

دعا نویسی هایی ک مقدار ناچیز میگیرن قابل اعتمادن؟

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
دعا نویسی هایی ک مقدار ناچیز میگیرن قابل اعتمادن؟

بستگی داره عزیزم

گاهی اره گاهی نه، دیگه وابسته به خودته که اعتماد کنی یا نه 

اما یادت باشه، همیشه اونی که پول بیشتر میگیره، بهتر نیست 

لااقل برای من که اینطور بوده

بستگی داره عزیزم گاهی اره گاهی نه، دیگه وابسته به خودته که اعتماد کنی یا نه  اما یادت باشه، ه ...

درست نمیشه تو این مورد به یقین کامل رسید

خواهش میکنم حتی سرکتابم نگیر

منو درگیر اجنه کرد

من تحقیق کردم حتی ااز خودشون

اینا خودشونم جن زده هستن و اجنه اجازه نمیدن که ننویسن

چون با مراجعه مون اجازه ورود میدیم به زندگی و هاله مون

خیلی وقتا موکل اون دعا میمونه و نمیره و انگار یه غریبه رو آوردی خونه ت و ممکنه چه کارایی کنه

ممکنه بشه جن عاشق و عشق نیستا

خیلی بده خیلی

مفصله 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6401753/روز-سوم-باطل-السحر-و-معجزه-قران-و-حال-من

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

بله، من گرفته بودم  البته بعد از کلی شکست

سلام

من قبلا هم بهتون گفتم تبلیغ دعانویس ممنوعه. اما نادیده گرفتین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام من قبلا هم بهتون گفتم تبلیغ دعانویس ممنوعه. اما نادیده گرفتین.

سلام عزیزم 

شما در حرف من تبلیغ میبینی؟ 

من فقط در تایپیک شرکت کردم و مثل بقیه تجربیاتم رو گفتم 

بخدا اگر مسولین کشور اندازه شما پیگیر بودن، الان ایران گلستان بود 

سلام عزیزم  شما در حرف من تبلیغ میبینی؟  من فقط در تایپیک شرکت کردم و مثل بقیه تجربیاتم ...

جاهای دیگه دیده بودم شماره داده بودین یا گفته بودین بیایین خصوصی شماره بدین و...

به هر حال به خاطر خودتون گفتم چون به خاطر این موردها تعلیق می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

جاهای دیگه دیده بودم شماره داده بودین یا گفته بودین بیایین خصوصی شماره بدین و... به هر حال به خا ...

والا میتونید از همه عزیزان بپرسید یا چک کنید 

بنده هیچ شماره ای به کسی ندادم یا در تایپیکی نزاشتم، فقط یک پیج بود که اونم از وقتی گفتید در تایپیک عمومی مطرح نشه، قرار ندادم 

گاهی عزیزان خصوصی پیام میدن منم صادقانه تجربه خودم رو از مشکلی که داشتم میگم 

هیچ دخالتی در تصمیم گیری افراد برای نحوه درمان یا پیگیری مشکلاتشون ندارم