2777
2789

کی انجام داده؟ راضی هستین؟ چقدر هزینتون شد؟

کاشت لنز icl به تازگی اومده نسبت به عمل لیزیك و prk و ... برای صفر کردن ضعیفی چشم هست. اين توضیح رو دادم برای اونایی که نمیدونن چیه!

میخوام بدونم دوره نقاهتش چقدره؟ ایا وقتی کاشت لنز انجام دادی و لنز تو چشم هست کسی چشممونو ببینه اون لنزه مشخصه تو چشم؟؟ اصلا دلم نمیخواد کسی لنز رو ببینه.

نوبت دکتر دارم اما نمیدونم کدوم روش بهتره. هزینه کاشت لنز شنیدم ده میلیون هست درسته؟

ای سی ال قابل دیدن نیست چون پشت عنبیه قرار میگیره ولی ارتی فلکس جلوی عنبیه وپشت قرنیس واگر نور مثلا چراغ قوه بهش بخورده دیده میشه دوره نقاهت ای سی ال کمه چون برشش خیلی کمه ولی باید قطره ها مرطب استفاده بشه وچشم رو نخارونی که زخم عفونت نکنه هزینشم بستگی به شماره لنز و دستمزد فرق داره دکتری هم که عملت میکنه خیلی مهمه تو موفقیت عمل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرم ای سی ال انجام داد پدرم ارتی فلکس

عزیزم خدا شمارو برام فرستاده🙏🏻 

اینقدر دعا کردم قبل از عملم با یکی صحبت کنم که انجام داده باشه و  راهنماییم کنه

ممنون میشم بگی الان برادرتون راضی هست؟ چه مدته که انجام دادن؟ مشکلی خدانکرده ندارن؟ درجه چشمشون کاملا صفر شده؟

و اینکه اگر امکانش هست بگید فرق ای سی ال و ارتی چیه؟ از نظر ضخامت قرنیه تفاوت داشتن که عمل برادر و پدرتون فرق کرده یا نمره چشمشون؟ چرا واسه هر دو مثلا ای سی ال انجام ندادن؟ 

عزیزم خدا شمارو برام فرستاده🙏🏻  اینقدر دعا کردم قبل از عملم با یکی صحبت کنم که انجام داده با ...

پدرم حدود ده سال پیش،وبرادرم تابستون امسال عمل کرده فعلا فقط یک چشمش چون اون لنز دیگه استیکماتم هست پیدا نمیشه تو نوبته فعلا .واسه ضعفی چشم بود عمل کردن کلا ارثیه چشممون خیلی ضعیفه شماره چشمه برادرم ده ویازده هستش قبلنم لازیک انجام داد واسه قوز قرنیه .زیاد فرق ندارن لنزا ارتی فلکس امریکای هستش گیر نمیاد ولی ارتیزان فکر کنم مال هلند باشه نمره چشم بستگی به شدت ضعیف بودن چشم داره اگه مثل برادرم خیلی ضعیفه چشما ممکنخ حدود نیم شماره ضعفش بمونه ولی خوب مشول ساز نیست مثل کسیه که کمی چشمش ضعیفه میشه.پیش کدوم دکتر عمل میکنی چون  مهارت دکتر تو عمله خیلی اثر داره ما واسه دکتر خیلی پرس وجو کردیم 

پدرم حدود ده سال پیش،وبرادرم تابستون امسال عمل کرده فعلا فقط یک چشمش چون اون لنز دیگه استیکماتم هست ...

شما کدوم شهر هستین؟ من شیرازم شماره چشمم یکیش ۳ و نیم هست یکیش ۳ ، استیگمات هم هستم. 

پیش دکتر صلوتی رفتم من

دکتر خیلی حاذقی هستن خیلی تحقیق کردم دربارشون. حالا شما اگه دکتر دیگه ای مد نظرتون هست ممنون میشم بگین. 

من میخوام کاملا شماره چشمم صفر شه، خداکنه بشه واقعا.

ممنونم ازت عزیزم که راهنمایی کردی🙏🏻🌹 

شما کدوم شهر هستین؟ من شیرازم شماره چشمم یکیش ۳ و نیم هست یکیش ۳ ، استیگمات هم هستم.  پیش دکتر ...

شیراز دکتر خوب زیاد داره واسه چشم برادر من پیش دکتر معلم لازیک انجام داد صلوتی هم تعریفش رو شنیدم ولی بهتره برید مطبشم ببینید کسای که عمل کردن مشکل ندارن بعد عمل در کل عمل خیلی سختی نیست دکتر خوب باشه ولنزه هم اصل باشه مشکلی پیش نمیاد پدر من خیلی وقته عمل کرده تا حالا مسکلی نداشته من کردستانم ولی واسه عمل پدرم رفت تهران برادرمم همدان ولی دکترای شیراز واسع عمل چشم خیلی خوبن ولی واسه ما خیلی دور بود 

شیراز دکتر خوب زیاد داره واسه چشم برادر من پیش دکتر معلم لازیک انجام داد صلوتی هم تعریفش رو شنیدم ول ...

اره بیمارستان چشم دکتر خدادوست هم هست اونجا هم دکترای خیلی خوبی داره. من شنیدم دکتر صلوتی داماد دکتر خدادوست هستن اما صحتش رو اطلاع ندارم. 

اما با این حال بازم میترسم چون‌چشم‌ خیلی قسمت حساسی هست و خدانکرده اتفاقی بیوفته تو عمل ، جبران ناپذیره

اره بیمارستان چشم دکتر خدادوست هم هست اونجا هم دکترای خیلی خوبی داره. من شنیدم دکتر صلوتی داماد ...

دکتر معلم هم خوبه پیش اونم برید فکر کنم تو بیمارستان خدادوست باشه

شیراز دکتر خوب زیاد داره واسه چشم برادر من پیش دکتر معلم لازیک انجام داد صلوتی هم تعریفش رو شنیدم ول ...

سلام عزیزم ببخشید همدان پیش کدام دکتر نجام دادید چون خواهر منم میخواد  انجام بده همدان هم هستیم