2777
2789
سلام عزیزم شما خریدی؟

سلام عزیزم اره خریدم  

خیلی خوش بوعه پخش بوشم خیلیی خوب بود بوی خوشمزه ای داشت 😂 ماندگاریشم خیلی خوب بود  اصل گیرت بیاد خیلی خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم رنگش خریدی؟قیمتش چقدر شد؟ بوش همه پسند هست؟

من برام از قشم اصلشو اوردن رنگ صورتیش و خریدم خیلی خوش بودعه اره همه پسنده بوی خوشمزه ای داره من ۹۰۰ خریدم جاهای دیگه ارزون ترشم بود توی پیجا دیدم ولی اینجا خیالم راحت بود اصله 

من برام از قشم اصلشو اوردن رنگ صورتیش و خریدم خیلی خوش بودعه اره همه پسنده بوی خوشمزه ای داره من ۹۰۰ ...

سلام میتونم بپرسم از کجای قشم خریداری کردید؟ اگر تهران هم جایی میشناسید که اصل باشه معرفی میکنید ممنون

سلام میتونم بپرسم از کجای قشم خریداری کردید؟ اگر تهران هم جایی میشناسید که اصل باشه معرفی میکنید ممن ...

نمیشناسم والا ولی اگه بخوایین میتونم بگم بفرستن براتون 

من این عطر رو برای هدیه گرفتم . رایحش واقعا خاص و جذابه. در ضمن بسته بندیش هم خیلی شیک بود.

ولی فیکش تو بازار خیلی زیاد شده یه سایت بود قیمتش از بقیه جاها پایین تر بود اولش دودل بودم شاید فیک باشه ولی سفارش دادم خدارو شکر اصل بود. اگه تبلیغ حساب نمیشه فک کنم اسمش بالوپین بود.

من برام از قشم اصلشو اوردن رنگ صورتیش و خریدم خیلی خوش بودعه اره همه پسنده بوی خوشمزه ای داره من ۹۰۰ ...

عزیزم منم می‌خوام میشه بهش بگی

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️