2777
2789
عنوان

اگه آبرومو ببره باید خودکشی کنم

733 بازدید | 32 پست

با یکی آشنا شدم نزدیک دوماه چت کردیم و عکس دادم بهش یه بار هم رابطه ی ...بعد رابطه خودم شدیدا پشیمون شدم و عذاب وجدان گرفتم و توبه کردم ولی هنوز حالم خوب نشده هنوز عذاب میکشم ،از طرفی این آقا خرش از پل گذشت سرد شد نسبت به من همین باعث شده اعتمادمو نسبت بهش کامل از دست دادم ،الان میترسم به دوست یا یکی ماجرا رو تعریف کنه محل  پر بشه آبروی خودم و خونواده ام بره خودم ۳۰سالمه اون آقا ۳۳سال تو بازار مغازه داره کاسبه به نظرتون پخش میکنه چی شده دارم میمیرم چرا خدا صدامو نمیشنوه 

واسم دعا کنید لطفا🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ دختر چقد ساده ی 

نمیخوام  سرزنشت  کنم ولی چرا زود اعتماد کردی 

نمیدونی اینجور آدما فقط دنبال رابطه هستن

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

عزیز من اتفاقا اینا همه بخاطر اینه که شما صدای خدا رو نشنیدی وگرنه خدا همییشه حواسش به بنده هاش هست...الانم که توبه کردی بسپار به خودش ...بگو من برگشتم تو کارمو درست کن ووو مطمئن باش به بهترین نحوی که به صلاحت باشه قضیه ختم میشه

کات کن چیزی برا اثباتش نداره

کات کردم 

ولی عکس و چت داره ازم احتمالا نگه داشته 

عکس ها معمولیه باز نیس 

ولی تو چت از همه چی حرف زدیم 

زنگ زدم بهش گریه کردم گفت من که گفتم عذاب وجدان داری برو ادامه نده ،الان میترسم به دوستی آشنایی بگه فلانی با من بود 

واسم دعا کنید لطفا🙏

کات کردم  ولی عکس و چت داره ازم احتمالا نگه داشته  عکس ها معمولیه باز نیس  ولی تو ...

یعنی از اول شما رو واسه ازدواج نخواست؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بهت گفت ابروتو میبرم تهدیدت کرد؟؟؟؟ 

نه اصصلا 

من گفتم میترسم به کسی بگی گفت مگه دیوونه ام واسه خودمم درد سر درست بشه ،گفت دیدی تو خیابون پیش دوستم حتی نگاهت هم نکردم تا شک نکنه 

خودش هم چند بار گفت عذاب وجدان داری برو 

با ابن اوصاف باز استرس امونمو برده ،چون بعد رابطه سرد شد کلا دیگت اعتمادمو از دست دادم

واسم دعا کنید لطفا🙏