2777
2789
عنوان

دعوا با همسرم

360 بازدید | 19 پست

سلام خانما همسرم هروقت سر کار نمیره صبح خونس یه بحثی میندازه ک دعوا میکنیم مثلا بچه شب رو مریض بود رفتم خوابوندمش بعد با وجودی ک خوابم میومد ولی خودمو نگه داشتم چون قرار رابطه داشتیم باهم  تا نصف شب بیدار بودیم  و...بعد من تازه میخواستم بخوابم بچم گریه کرد مجبور شدم برم اتاق پیشش بخوابم اسهال شده تا صبح میتونم بگم شاید دو سه ساعت هم درست حسابی نخوابیدم بعد صبح انقد سست بودم حالم خوب نبود همسرم تو این شرایط پا شده ک صبحونه بچه رو از شب آماده کن بهش بده فلان(همون بحث و حرفای تکراری ک یه مدت باهاش حرف میزنم خوب میشه دوباره بازم تکرار می‌کنه)خیلی فشار رو خودم حس میکنم بعد زایمان افسردگی وسواس شدید گرفتم دارو میخورم ولی یه مدت هست به شدت میل جنسیم کم شده ولی فکر میکنم این رفتار ها و یکسری رفتار های دیگه شوهرم بی تاثیر نیست توش و البته سختی های بچه داری تو شهر دور از خانواده!(بچم خیلی به خودم وابسته هست اصلا خودش بازی نمیکنه منم آدم درونگرا دوست دارم بعضی وقتا برا خودم باشم تو لاک خودم حال کنم ولی نمیشه)

واقعا موندم با این شوهر چه کنم ؟! به جدایی زیاد فکر میکنم ولی نمیتونم از بچم دل بکنم .جلوی اون سر هیچ و پوچ با من دعوا می‌کنه بعدم میگه من ک چیزی نگفتم (معذرت خواهی کردن بلد نیس میاد بغل و بوس بعد میگه تو فلان کردی اینطوری شد🤬🤬)دخترم میگه مامان نمیزارم بابا بیاد پیشت اذیتت کنه😢

خیلی زیاد حس خستگی دارم از طرفی کمبود میل جنسی و رابطه خوب خیلی زیاد اذیتم می‌کنه در طول روز خیلی سست هستم و بیحال(با شروع فصل سرما )دوست دارم برم جایی دور از همه فقط استراحت کنم 

از صبح تا شب خونه باش کارای بچه رو بکن و....آخرشم بگن تو بچه رو گرسنه میزاری تو اینطوری می‌کنی اونطوری تمام خستگی هام می‌ریزه یهو تن ‌و بدنم 

دوست دارم همسرم بره سرکار خونه نباشه زیاد 

همش یا گیر میده اگه یکم با گوشی ور برم یا هم میگه به بچه نرسیدی اینا

عزیزم زنجبیل و دارچین و نبات بریز رو آب جوش بخور 

من بهش میگم بمب انرژی

تمام حالاتت از سردی و خستگیه به خدا خوبه خوب میشی

با تمام وجودم درکت میکنم❤️❤️❤️

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا حالا خاسی با زبون خرش کنی؟مثلا گفت بچع رو اینجوری کن بگو عزیزم میشه تو انجامش بدی حالا که خونه ای

یا با سیاست بده بچه رو بغل باباش بگو بچم بازی با باباشو میخاد

اکثر مردا معمولا همینن

شوهرمنم از این رفتارا زیاد دارع

اوایل ناراحت نیشدم.حتی گریه میکردم

الانا بیخیالم

اونم سریع اروم میشه

البته من رژیم لاغری هم گرفتم همش جمع شد و این شد

تا بچه کوچیک داری رژیم کنار بذار چون رژیم گرفتن خودش آدمو بی انرژی میکنه و دائم ضعف داری

بچه داری واقعا توان و قدرت میخواد‌

اینی که بهت گفتم خودش چربی سوزم هست،صبح تا صبح یه دونه بخور اونوقت میبینی که چه جوری به جون میای

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

عزیزم اگه اولین بچه ته اینا عادیه،  به خدا که شوهر منم دقیقا همین بود،  و خودمم شبیه شما بودم،  از صبح کار و بچه داری،  شبام باید سرویس میدادم به آقا، دو قورت و نیمشم باقی بود،  سر بچه خیلی اذیتم میکرد،  یه جوری رفتار میکرد که من هیچی نمیدونم و اون خودش پیر داناست، حالا یه شبم مواظبش نبود،  کل کارای بچه رو خودم میکردم، حالا سخنان حکیمانه ی ایل و طایفه شم بماند، منم مثل شما به جدایی فکر میکردم، ولی زمان که بگذره هم همسرت بهتر میشه هم خودت حالت خوب میشه، فقط باید بزاری زمان همه چی رو حل کنه

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

اصولا بعد از بارداری خانوم ها دچار افسردگی میشن

این یه عمر طبیعیه

ولی کنترل کردن این افسردگی و بهبود دادنشه که مهمه

به نظر من این مسئله مشکل خاصی در کنار مسائل جدی تری که وجود داره نیست !

درسته روی اعصابته , منم قبول دارم

ولی یا باید بشینین باهمدیگه در آرامش کامل صحبت کنین

یا باید خودت رو بزنی به بیخیالی و اگه دیدی حرفی زد با یه حالت بی تفاوتی نشون بدی که خسته شدی از رفتارش تا اینکه خودش متوجه بشه

یکم هم سرد رفتار کن و هربار که اومد به قول خودت بغل و بوس سریع گرم نگیر باهاش

ولی گزینه ی اول بهترین جواب رو میده

به شرطی که یکدومتون وااااقعا بتونه خودش رو کنترل کنه و آروم برخورد کنه و در کنارش طرف مقابلش رو هم تو یه درجه ی خنثی نگهداره تا به حرفاش گوش بده

همیشه آروم نگهداشتن طرف مقابل تو این شرایط سخته

مخصوصا توجیه کردنش نسبت به کار یا رفتاری که میکنه

محکم خوردی زمین ؟! پاشو ... اشکاتو پاک کن ... سریعتر بدو !
تا حالا خاسی با زبون خرش کنی؟مثلا گفت بچع رو اینجوری کن بگو عزیزم میشه تو انجامش بدی حالا که خونه ای ...

منم نقطه ضعفم گریه س .خیلی روم فشار میاد خیلی حس بدی داره درک نشدن

تا بچه کوچیک داری رژیم کنار بذار چون رژیم گرفتن خودش آدمو بی انرژی میکنه و دائم ضعف داری بچه داری و ...

واقعا هم.وزنم خیلی بالا میرفت کلافه میشدم ولی الان میبینم نمیتونم مرسی عزیزدلم به حاجت دلت برسی الهی

عزیزم اگه اولین بچه ته اینا عادیه،  به خدا که شوهر منم دقیقا همین بود،  و خودمم شبیه شما ب ...

دقیقا عزیزم همینه.خداروشکر بهتر شده زندگیتون الهی همیشه خوشبخت باشید برا منم دعا کنید 

منم نقطه ضعفم گریه س .خیلی روم فشار میاد خیلی حس بدی داره درک نشدن

من فکر کردم گاهی همچینم کارش ناراحت کننده نیس

واسه همین مثل خودش با خنده و شوخی سربه سرش میزارم تموم میشه میره