2777
2789
عنوان

تازه عروسا یلدایی چی براتون اوردن؟

260 بازدید | 13 پست

تازه عروسا یا اونایی ک عقدن یلدایی چی براتون اوردن

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️

پالتو و نیم بوت و شال و یه انگشتر طلا🤓آجیل ماجیل و میوه و کیک و اینام 

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پالتو و نیم بوت و شال و یه انگشتر طلا🤓آجیل ماجیل و میوه و کیک و اینام 

کی خونواده خودت یا شوهر؟

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️

ما برای عروسمون میوه تزئنی، خنچه یلدا(سه دست لباس بیرونی و مجلسی،لباس معمولی، کیف کفش مجلسی، لباس معمولی، کد دامن مجلسی و...) دو نوع شیرینی خنچه شده با کیک. اجیل، چند قلم لوازم ارایشی، کاپ کیک و دسر یلدایی، دلمه برگ، و ست انگشتر و دستبند طلا

کی خونواده خودت یا شوهر؟

خونواده شوهرم اوردن خونه ما دیشب🌝

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
خونواده شوهرم اوردن خونه ما دیشب🌝

بسلامتی عزیزم مبارکت باشه

ما برای عروسمون میوه تزئنی، خنچه یلدا(سه دست لباس بیرونی و مجلسی،لباس معمولی، کیف کفش مجلسی، لباس مع ...

باریکلا به شما داداشت چه کاره هستش؟

چرا؟ 

چون فک کردم داداشت پولداره و جز اون اینجوری یلدایی براش برده 

اره از این لحاظ عروسمون شانس اورده

عاره دقیقا خیلی ها پول هم دارن ولی دلشون نمیاد خرج کنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز